reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Blanka jestem z Wami całym sercem! dobrze, że tak szybko będziecie mieć tą konsultacje. oby się okazało że to nic groźnego. dziś wszystkie pomodlimy się za ciebie i Filipka.

reklama
Dziewczyny kochane jesteście ! Staram sie nie wyc już nie ale mi nie wychodzi. Mąż musial do pracy zostałam sama z natasiem. chyba juz wszystkie łzy jakie miałam to wypłakałam.Mam nadzieje ogromne , że wróce jutro z dobrymi wieściami ! Ale jak sobie przypomnę przebieg tego USG, mine lekarza i jego słowa to po prostu czuję , ze bedzie cos nie tak !
Przepraszam, ale nawet nie wiem czy ktoś dzis mial wizyte . nie mam głowy póki co.

Blanka - kochana ty moja. Na pewno będzie wszystko dobrze :*:*:* Jest to bardzo możliwe że lekarz się pomylił (niestety często tak bywa) i nie potrzebnie napędził Ci stracha. Bądź proszę dobrej myśli. Ja będę bardzo mocno za Ciebie kciuki trzymała. Powiem Ci, że jakiś czas temu jak czekałam na poczekalni na swoją wizytę to również przyszła spanikowana para, że niby jakiś lekarz powiedział że torbiel dziecko ma, czy tam ona. Dwóch lekarzy dokładnie ją zbadali i okazało się że nic nie ma, a tamten po prostu się pomylił. Tak więc bądź proszę dobrej myśli. Odpocznij, weź kąpiel i daj jutro koniecznie znać :*:*

Blaneczko kochana nie martw się na zapas, niech potwierdzą to specjaliści, jutro się wyjaśni, trzeba być dobrej myśli, na pewno z Fifim jest wszystko w porządku! Ściskam i czekam na wieści! :***

Kciuki za jutrzejsze wizyty &&&&&&&&&&&

Blanuś-caaałym serduszkiem i myślami jestem z Tobą i Filipkiem. Będzie dobrze i wierzę głęboko, że to tylko mylna diagnoza. Pamiętaj jednak, że teraz wady tego typu się leczy, często nawet w łonie matki. Wiem że dobrze mi tak na odległość mówić, ale chcę Cię uspokoić, bo Twój spokój to spokój Filipka. Czekam z niecierpliwością na wiadomości od Was kochani.

reklama
Do góry