reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Blanka- Myslami jestem teraz z Wami. Modle sie za zdrowko Filipka, za jego zdrowe serduszko!!!! Trzymajcie sie!!!! Badz dobrej mysli!!!! My tu wszystkie trzymamy za Was mocno kciuki &&&&&&&&&

za pozostale wizytki tez trzymam kciukasy

Blanka - kochana, trzymam kciuki cały czas. Modliłam się też, a więc WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! słyszysz???????????

Hope - na 100% to i każda z nas nie wie:) ale 80, to już coś!

Justynaj - trzymam kciuki za cytologię

Tamtusia - usg będę miała, ale nie robią takiego połówkowego jak w Polsce. Mam w czasie całej ciązy 2 wizyty u specjalisty z Brukseli, który podobno jest super, więc wierzę, ze bedzie dobrze. Ostatnio znalazł żoładek u dziecka koleżanki, którego inny lekarz znaleźć nie mógł....:(

i kciuki za dziś oczywiście!

Blanka czekamy na dobre wiadomosci... :tak:

Ja juz po pobraniu krwi. Marika jak bedziesz miala chwilke to napisz mi prosze jakie wtedy wyszly Ci wyniki, mi ostatnio ALT wyszlo 50 a norma to 33, tyle ze wieczorem przed badaniem zjadlam sporo smalcu:wściekła/y:, juz nigdy wiecej tego nei tkne. Zobaczymy jutro jak wyjda wyniki.

Blanka pewno teraz juz masz robione usg, mam nadzieję że wszystko ok z serduszkiem Filipka, caly czas o Was myśle i trzymam kciuki

Inomama tak sie zastanawiam ale dlaczego ty nadal nie masz tej karty ciąży? a jakby tak niedajboże cos ci sie stalo to przyjmujacy cie do szpitala lekarze nic nie wiedza o twoim stanie, jakies to dziwne dla mnie

Justynaj ja tez mialam cytologię robiona na początku ciąży

mnie dziewczyny tez cos tak niekiedy w nocy pali, nie wiem moze to zgaga
dodatkowo od kilku dni bardzo czesto boli mnie brzuch, tzn gdzies w okolicach jajnikow albo z jednej albo z dwoch stron, i taki bol jak na okres, nie wiem czy to normalne na tym etapie ciazy ale mam nadzieje ze tak bo to chyba bol zwiazany z rozciaganiem macicy, no i napina mi sie czesto ale tak bez boli

aha ja nie mailam tych prob wątrobowych, a wlasciwie po co sie to robi w ciąży?

reklama
Dona - no ja właśnie nie wiem o co chodzi z tą kartą....ale gdyby nie daj Bóg, cokolwiek złego się działo, to każdy wiedziałby. Bo tylko jeden szpital, do którego jeżdżę jest tu. Każda wizyta tam, nigdy poza. No i wsio mają w kompie. Całą historię i wszystkie dane i wszystkie wyniki. Ja nie dostaję nic na papierze, informują mnie o wynikach krwi czy np. o tej infekcji, ale wpisują do kompa i tylko tam jest... taki to dziwny kraj

Do góry