reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Blanka- Myslami jestem teraz z Wami. Modle sie za zdrowko Filipka, za jego zdrowe serduszko!!!! Trzymajcie sie!!!! Badz dobrej mysli!!!! My tu wszystkie trzymamy za Was mocno kciuki &&&&&&&&&

za pozostale wizytki tez trzymam kciukasy

Blanka - kochana, trzymam kciuki cały czas. Modliłam się też, a więc WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! słyszysz???????????

Hope - na 100% to i każda z nas nie wie:) ale 80, to już coś!

Justynaj - trzymam kciuki za cytologię

Tamtusia - usg będę miała, ale nie robią takiego połówkowego jak w Polsce. Mam w czasie całej ciązy 2 wizyty u specjalisty z Brukseli, który podobno jest super, więc wierzę, ze bedzie dobrze. Ostatnio znalazł żoładek u dziecka koleżanki, którego inny lekarz znaleźć nie mógł....:(

i kciuki za dziś oczywiście!

Blanka czekamy na dobre wiadomosci... :tak:

Ja juz po pobraniu krwi. Marika jak bedziesz miala chwilke to napisz mi prosze jakie wtedy wyszly Ci wyniki, mi ostatnio ALT wyszlo 50 a norma to 33, tyle ze wieczorem przed badaniem zjadlam sporo smalcu:wściekła/y:, juz nigdy wiecej tego nei tkne. Zobaczymy jutro jak wyjda wyniki.

Blanka pewno teraz juz masz robione usg, mam nadzieję że wszystko ok z serduszkiem Filipka, caly czas o Was myśle i trzymam kciuki

Inomama tak sie zastanawiam ale dlaczego ty nadal nie masz tej karty ciąży? a jakby tak niedajboże cos ci sie stalo to przyjmujacy cie do szpitala lekarze nic nie wiedza o twoim stanie, jakies to dziwne dla mnie

Justynaj ja tez mialam cytologię robiona na początku ciąży

mnie dziewczyny tez cos tak niekiedy w nocy pali, nie wiem moze to zgaga
dodatkowo od kilku dni bardzo czesto boli mnie brzuch, tzn gdzies w okolicach jajnikow albo z jednej albo z dwoch stron, i taki bol jak na okres, nie wiem czy to normalne na tym etapie ciazy ale mam nadzieje ze tak bo to chyba bol zwiazany z rozciaganiem macicy, no i napina mi sie czesto ale tak bez boli

aha ja nie mailam tych prob wątrobowych, a wlasciwie po co sie to robi w ciąży?

reklama
Dona - no ja właśnie nie wiem o co chodzi z tą kartą....ale gdyby nie daj Bóg, cokolwiek złego się działo, to każdy wiedziałby. Bo tylko jeden szpital, do którego jeżdżę jest tu. Każda wizyta tam, nigdy poza. No i wsio mają w kompie. Całą historię i wszystkie dane i wszystkie wyniki. Ja nie dostaję nic na papierze, informują mnie o wynikach krwi czy np. o tej infekcji, ale wpisują do kompa i tylko tam jest... taki to dziwny kraj

Do góry