reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Blanka kochana... nie wiem co powiedzieć:-( Cokolwiek by to nie było zabrzmi głupio ale staraj się nie denerwować, wiem że to takie gadanie ale wierzę że te dodatkowe badania na pewno wykażą że nie jest tak źle jakby się mogło wydawać, mocno trzymam kciuki za maleństwo i przytulam&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Blanka Kochana na pewno też się pomodlę za Filipka, dobrze, że wizyta jest już jutro, że tak szybko profesor może przyjąć, będziesz wiedziała coś więcej. Nie chcę Cię bez sensu pocieszać, ale jak moja siostra jak była w ciąży też na usg wyszło, że coś z serduszkiem nie tak, pojechali u specjalisty dwa razy byli i okazało się, że wszystko ok. Mam wielką nadzieję, że u Was też tak będzie! Przytulam !

justynaj cytologia na pewno będzie ok! Dobrze, że już po wizycie.

Blanka kochana, kciuki wielkie za Twojego małego Filipka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Nasze myśli i modlitwy są dzisiaj przy Was:*

Wybaczcie, że dopiero teraz, ale weekend taki zalatany, że nie miałam kiedy usiąść do kompa. Nadal dziewuszka, ale tylko na 80% bo nie widać, siusiaka, ale warg sromowych też nie. Uparty malec zasłaniał się na wszystkie możliwe strony. Poza tym wszystko ok.

hope widzisz pisałyśmy, że ok będzie.
grudnióweczka, calineczka ja też miewam ciśnienie bardzo niskie, z reguły to takie 100/60, choć już 95/45 kilka razy też miałam, mówiłam lekarzowi i twierdzi, że taka uroda, gorzej niby jak się ma zbyt wysokie
inomama dobrze, że infekcji nie ma, choć z tą kartą ciąży jest zastanawiające, czyli usg już nie będziesz mieć wcale do końca, czy po prostu połówkowego nie ma, a później inne będzie jakieś?

Ostatnia edycja:
Blanka trzymam kciuki za Twojego maluszka, nie martw się na zapas, dopóki się nic nie potwierdzi. Może bym mogła jakiegoś lekarza polecić w razie czego, ale to z łódzkiego. Na razie postaraj się nie myśleć o najgorszym.

reklama
Blanka kochana, dużo siły Ci zyczę...na pewno będzie I wszystko dobrze, zrobią Ci USG na lepszym sprzęcie I zobaczysz ze bedzie oki...
Kurcze...ja niby miałam to USG, ale kurcze nikt chyba Maluszkowi nie sprawdzał aorty...chyba...tzn serduszko bylo sprawdzane...

Hope super ze wszytsko oki

Do góry