reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

tta mnie tez troszke przeraza to ze po 20 tyg. w uk nie ma usg jednak by nic im sie nie stalo jak by zrobili ok 30.tyg ;( jednak w polsce ja czuje sie chyba bezpieczniej tak jak mówi fifi ;)

reklama
Ja też cieszę się że to USG jest tak często, prywatnie to już w ogóle super że mam na każdej wizycie właśnie choćby z tego względu że widzę to swoje maleństwo i aż mi się ciepło na sercu robi jak zobaczę mojego okruszka:-)
Oczywiście wiadomo że gdyby było rzadziej to raczej też bym się nie martwiła bo czuję codziennie ruchy dzidzi, ale co sobie popatrzę to moje:-D

Anisen - ale Ci dobrze z tą glukozą...:)

Calineczka - rany, ale mnie przestraszyłaś! juz ok jest?

Akuku - mimo wszystko dobrze wiedzieć, ze jest ok:)

ja mam usg prawie zawsze, ale tylko dlatego, ze taka a nie inna ma historia. Normalnie wizyty są rzadko, ale z lekarzami, nie z położnymi. Podczas porodu położna cały czas, lekarz na finał przychodzi. AAAAAAAA, no i najdziwniejsze dla mnie - do tej pory nie ma książeczki ciązy:)

cukier nie wiem paski mi się skończyły - mama ma mi jutro wysłać (oni mają za grosze bo dla cukrzyków) za to śpię cały dzień ciśnienie 93/43 .... ach a jutro do pracy.... tak bardzo chciałabym wytrzymać do października....

ja też się cieszę że usg mam tak często, a płci i tak jeszcze nie poznałam :-p

23 tydzień mi wskoczył... kiedy to zleciało... :szok:

calineczka- kurcze... takie niskie cisnienie? moze z lekarzem powinnas skonsultowac swoj stan? ja bym sie martwila... wiesz, po takiej akcji z cukrem to nie ma zartow...

idę w środę... mam nadzieję, że uda mi się do niej wytrwać..... ale pewnie ma to jakiś związek z tym cukrem bo tak mnie od wczoraj głowa bolała, że szok... zaraz znów mi mężasty zmierzy, ale już powinno być oki...

104/59 ... będę żyła ;-)

Miłej nocki dziewczyny :wink:

AAA we wtorek mamy usg ;) 4 dziewczyny ale duzo ;)) super ;)

wkoncu sie dowiem ile moj klusuniek wiercioszek wazy :))

a tak apropo sa jeszcze dziewczyny ktore nie czuja ruchów??

Akuku dobrze że choć wszystko dobrze! :-)

Calineczka
też miałam takie ciśnienie w III trymestrze w poprzedniej ciąży... powiedz o tym lekarzowi...

Blanka Justynaj kciuki za wizyty!!!

reklama
Blue, widzę że tak jak i ja odliczasz:-D Jej mam nadzieję że ten mój wstydzioszek w końcu przestanie się rodziców krępować;-)
Blanka, Justyna - również za Was trzymam!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry