reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

tta mnie tez troszke przeraza to ze po 20 tyg. w uk nie ma usg jednak by nic im sie nie stalo jak by zrobili ok 30.tyg ;( jednak w polsce ja czuje sie chyba bezpieczniej tak jak mówi fifi ;)

reklama
Ja też cieszę się że to USG jest tak często, prywatnie to już w ogóle super że mam na każdej wizycie właśnie choćby z tego względu że widzę to swoje maleństwo i aż mi się ciepło na sercu robi jak zobaczę mojego okruszka:-)
Oczywiście wiadomo że gdyby było rzadziej to raczej też bym się nie martwiła bo czuję codziennie ruchy dzidzi, ale co sobie popatrzę to moje:-D

Anisen - ale Ci dobrze z tą glukozą...:)

Calineczka - rany, ale mnie przestraszyłaś! juz ok jest?

Akuku - mimo wszystko dobrze wiedzieć, ze jest ok:)

ja mam usg prawie zawsze, ale tylko dlatego, ze taka a nie inna ma historia. Normalnie wizyty są rzadko, ale z lekarzami, nie z położnymi. Podczas porodu położna cały czas, lekarz na finał przychodzi. AAAAAAAA, no i najdziwniejsze dla mnie - do tej pory nie ma książeczki ciązy:)

cukier nie wiem paski mi się skończyły - mama ma mi jutro wysłać (oni mają za grosze bo dla cukrzyków) za to śpię cały dzień ciśnienie 93/43 .... ach a jutro do pracy.... tak bardzo chciałabym wytrzymać do października....

ja też się cieszę że usg mam tak często, a płci i tak jeszcze nie poznałam :-p

23 tydzień mi wskoczył... kiedy to zleciało... :szok:

calineczka- kurcze... takie niskie cisnienie? moze z lekarzem powinnas skonsultowac swoj stan? ja bym sie martwila... wiesz, po takiej akcji z cukrem to nie ma zartow...

idę w środę... mam nadzieję, że uda mi się do niej wytrwać..... ale pewnie ma to jakiś związek z tym cukrem bo tak mnie od wczoraj głowa bolała, że szok... zaraz znów mi mężasty zmierzy, ale już powinno być oki...

104/59 ... będę żyła ;-)

Miłej nocki dziewczyny :wink:

AAA we wtorek mamy usg ;) 4 dziewczyny ale duzo ;)) super ;)

wkoncu sie dowiem ile moj klusuniek wiercioszek wazy :))

a tak apropo sa jeszcze dziewczyny ktore nie czuja ruchów??

Akuku dobrze że choć wszystko dobrze! :-)

Calineczka
też miałam takie ciśnienie w III trymestrze w poprzedniej ciąży... powiedz o tym lekarzowi...

Blanka Justynaj kciuki za wizyty!!!

reklama
Blue, widzę że tak jak i ja odliczasz:-D Jej mam nadzieję że ten mój wstydzioszek w końcu przestanie się rodziców krępować;-)
Blanka, Justyna - również za Was trzymam!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry