reklama
grudnióweczka111
Fanka BB :)
Jkasia-podpisuję się pod tym co napisałaś.
Ja też cieszę się że to USG jest tak często, prywatnie to już w ogóle super że mam na każdej wizycie właśnie choćby z tego względu że widzę to swoje maleństwo i aż mi się ciepło na sercu robi jak zobaczę mojego okruszka:-)
Oczywiście wiadomo że gdyby było rzadziej to raczej też bym się nie martwiła bo czuję codziennie ruchy dzidzi, ale co sobie popatrzę to moje
Oczywiście wiadomo że gdyby było rzadziej to raczej też bym się nie martwiła bo czuję codziennie ruchy dzidzi, ale co sobie popatrzę to moje
inomama
Anisen - ale Ci dobrze z tą glukozą...
Calineczka - rany, ale mnie przestraszyłaś! juz ok jest?
Akuku - mimo wszystko dobrze wiedzieć, ze jest ok
ja mam usg prawie zawsze, ale tylko dlatego, ze taka a nie inna ma historia. Normalnie wizyty są rzadko, ale z lekarzami, nie z położnymi. Podczas porodu położna cały czas, lekarz na finał przychodzi. AAAAAAAA, no i najdziwniejsze dla mnie - do tej pory nie ma książeczki ciązy
Calineczka - rany, ale mnie przestraszyłaś! juz ok jest?
Akuku - mimo wszystko dobrze wiedzieć, ze jest ok
ja mam usg prawie zawsze, ale tylko dlatego, ze taka a nie inna ma historia. Normalnie wizyty są rzadko, ale z lekarzami, nie z położnymi. Podczas porodu położna cały czas, lekarz na finał przychodzi. AAAAAAAA, no i najdziwniejsze dla mnie - do tej pory nie ma książeczki ciązy
Calineczka001
cukier nie wiem paski mi się skończyły - mama ma mi jutro wysłać (oni mają za grosze bo dla cukrzyków) za to śpię cały dzień ciśnienie 93/43 .... ach a jutro do pracy.... tak bardzo chciałabym wytrzymać do października....
ja też się cieszę że usg mam tak często, a płci i tak jeszcze nie poznałam
23 tydzień mi wskoczył... kiedy to zleciało...
ja też się cieszę że usg mam tak często, a płci i tak jeszcze nie poznałam
23 tydzień mi wskoczył... kiedy to zleciało...
kasia150491
Mamusia synusia:)
calineczka- kurcze... takie niskie cisnienie? moze z lekarzem powinnas skonsultowac swoj stan? ja bym sie martwila... wiesz, po takiej akcji z cukrem to nie ma zartow...
Calineczka001
idę w środę... mam nadzieję, że uda mi się do niej wytrwać..... ale pewnie ma to jakiś związek z tym cukrem bo tak mnie od wczoraj głowa bolała, że szok... zaraz znów mi mężasty zmierzy, ale już powinno być oki...
104/59 ... będę żyła ;-)
Miłej nocki dziewczyny
104/59 ... będę żyła ;-)
Miłej nocki dziewczyny
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Akuku dobrze że choć wszystko dobrze! :-)
Calineczka też miałam takie ciśnienie w III trymestrze w poprzedniej ciąży... powiedz o tym lekarzowi...
Blanka Justynaj kciuki za wizyty!!!
Calineczka też miałam takie ciśnienie w III trymestrze w poprzedniej ciąży... powiedz o tym lekarzowi...
Blanka Justynaj kciuki za wizyty!!!
reklama