reklama
Antinetka ja cały czas się łamie czy Madalinskiego czy Zośka... zobaczę jak będzie na wizycie;-) zawsze mogę zmienić jak będzie coś nie tak. Pomijając oczywiste powody wyboru szpitala, Zoske mam blisko domu... to byłby plus. A że po porodzie jade do rodziców to Madalinskiego mam bliżej ich pracy więc szybko mogliby mnie zabrać. No i matka będzie mogła wpadać do mnie ze swoimi doskonałymi radami. Choć nie wiem czy to plus czy minus haha.
malinka1984
Fanka BB :)
No to by się zgadzało, bo ja zawsze z żelazem albo inną biochemią mam więc dlatego mi mówili, żeby na czczo
malinka1984
Fanka BB :)
My po wizycie. Z małym kluskiem wszystko ok, waży już prawie 600g trochę się obawiam, czy nie jest za duży i czy ja dam radę go urodzić...
poza tym z serduszkiem, główką, nerkami, żołądkiem wszystko ok gin pokazywał nam nawet przedsionki i komory serca, no i twarzyczkę, ale tu mój mąż ma lepsze oko bo ja dopiero, jak mi z ginem pokazywali gdzie oczko, gdzie nosek to mogłam coś dojrzeć...
zapomniałabym - "jajka" też mężowi pokazał
dostałam skierowanie na glukozę (75), morfologię i cukier mam ok, następna wizyta 17 października
poza tym z serduszkiem, główką, nerkami, żołądkiem wszystko ok gin pokazywał nam nawet przedsionki i komory serca, no i twarzyczkę, ale tu mój mąż ma lepsze oko bo ja dopiero, jak mi z ginem pokazywali gdzie oczko, gdzie nosek to mogłam coś dojrzeć...
zapomniałabym - "jajka" też mężowi pokazał
dostałam skierowanie na glukozę (75), morfologię i cukier mam ok, następna wizyta 17 października
malinka - gratuluję udanej wizyty Jak byłam osotatnio to moja ważyła 500 gran, też się zastanawiałam czy nie za wielka : Ale z drugiej strony myślę, że to dobrze, bo to oznacza że dobrze się rozwija A wydaje mi się, że jeżeli teraz tyle waży to czy do urodzenia waga się nie wyrówna
vinga89
mamusia syneczków
malinka to naprawdę pulpecik już przekroczone pół kilo. gratulacje oczywiście
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Malinka gratulacje !!! Wielki człowieczek ) Super syneczek )