reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

A ja właśnie odebrałam swoje wyniki - glukoza książkowa, ale hemoglobina na granicy, więc pewnie jakieś witaminy mi gin poleci.

reklama
Antinetka ja cały czas się łamie czy Madalinskiego czy Zośka... zobaczę jak będzie na wizycie;-) zawsze mogę zmienić jak będzie coś nie tak. Pomijając oczywiste powody wyboru szpitala, Zoske mam blisko domu... to byłby plus. A że po porodzie jade do rodziców to Madalinskiego mam bliżej ich pracy więc szybko mogliby mnie zabrać. No i matka będzie mogła wpadać do mnie ze swoimi doskonałymi radami. Choć nie wiem czy to plus czy minus haha.

to ja sie jeszcze wypowiem...a co:p...mi ginka powiedziala zeby dzien przed glukoza nie jesc za duzo tlustego I slodkiego...a morfologie zawsze robie na czczo, bo wtedy tez robię badanie moczu:)

My po wizycie. Z małym kluskiem wszystko ok, waży już prawie 600g :szok: trochę się obawiam, czy nie jest za duży i czy ja dam radę go urodzić...

poza tym z serduszkiem, główką, nerkami, żołądkiem wszystko ok :) gin pokazywał nam nawet przedsionki i komory serca, no i twarzyczkę, ale tu mój mąż ma lepsze oko bo ja dopiero, jak mi z ginem pokazywali gdzie oczko, gdzie nosek to mogłam coś dojrzeć...

zapomniałabym - "jajka" też mężowi pokazał :)

dostałam skierowanie na glukozę (75), morfologię i cukier mam ok, następna wizyta 17 października

malinka - gratuluję udanej wizyty :) Jak byłam osotatnio to moja ważyła 500 gran, też się zastanawiałam czy nie za wielka ::p:p Ale z drugiej strony myślę, że to dobrze, bo to oznacza że dobrze się rozwija :) A wydaje mi się, że jeżeli teraz tyle waży to czy do urodzenia waga się nie wyrówna :)

reklama
Do góry