reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Milusia - Ty u rzeźnika byłaś czy jak??? matko, jaki czub! dobrze, zę niedługo kolejna wizyta...

Elama - fuja, ja na samą myśl....bleeee. Dobrze, zę masz to już za sobą! chyba...

Juliana - kolejna super wizyta widzę...nic to , trudno, ważne z dziecięciem wsio ok!

reklama
Marika u mnie w laboratorium każde pobranie na cukier kosztuje 5zł a z glukozą jest ich 3 zatem 15zł plus sama musiałam kupić glukozę w aptece koszt 4,99

Jaguś tak w zwykłym laboratorium badają

Malinka trzymamy kciuki za wizytę i czekamy wieści:-)

juliana najważniejsze, że dzidziuś zdrowy i tak pięknie rośnie :-) chociaż nie dziwię Ci się, że byłaś zawiedziona! I tak gratuluję ;-)!
malinka &&&& kciuki :-)!

Antinetka ja z calego serducha polecam ten Multi-Gyn actigel !! serio u mnie ponad 2 miechy juz nic nie bylo ... a poczatkiem ciazy zapowiadalo sie ze bedzie co chwile ... tez sie doleczyc nie moglam a przy tym jak reka odjal

wizyta taka se bo mi sie lekarz pochorowal a ta lekarka co mnie przyjmowala to tak zapytala i wypisala zwolnienie zebym do swojego poszla sobie za dwa tygodnie... on sprawdzi reszte

Kasienka, coś kojarzę, że pisałaś o tym Multi-Gynie, ale nie mogę namierzyć :(
To na receptę jest? Możesz mi napisać na pw jakieś szczegóły na jego temat? Bo już mam szczerze dość tego cholerstwa :-(

Dziewczyny ale ja za Wami tęsknię. I szlag mnie trafia bo nie mam teraz normalnego dostępu do forum a jedynie przez komórkę...a tu żeby coś znaleźć to trzeba być świętym :-\ no ale może niedługo się uda do Was zajrzeć.
Mam zlecone badanie glukozy,muszę je zrobić.przed wizyta 2.10. Wiecie ile się czeka na wynik? bo muszę wymyślić ile wcześniej mam to świństwo pić. Ble. Miałam to.robione kilka miesięcy temu bo podejrzewają u mnie insulinemie. Ale nie udalo się do końca stwierdzić bo zaciazylam ;-)
Już się nie mogę doczekać wtorku... będziemy mieli spotkanie z dzidzia :-) Mam nadzieję,że na nim potwierdzi się dziewczynka,lub okaże się że chłopak. Byle nie żyć już w niewiedzy ;-)

Antinetka,zapisuje się na Madalinskiego. A co,chcesz rodzic ze mną?;-)

reklama
Sali u nas na wynik czeka się kilka godzin. Robisz rano i po południu masz wynik - w najgorszym razie na drugi dzień, :tak:

Jedynie na odczynnik Combsa jak na razie czekałam najdłużej po z 4 dni...

Do góry