reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
milusia21 nie dodawałam cytryny.... Jeszcze ta temperatura ciepława.... ja mam wizyte 2.10 juz z wynikami, więc może faktycznie się pospieszyłam. Mój lekarz nic nie wspominał że jeszcze za wcześnie...

elama - rzeczywiście bardzo szybko. Glukozę zaleca się aby robić między 24 a 28 tygodniem ciąży. Mi już dał skierowanie ale powiedział że najlepiej jak najpóźniej. A wizytę mam dopiero w październiku. Dokładnie to powiedział, żeby zrobić przed samą wizytą.

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne :) Kto jeszcze nie zna płci?

Milusia - nie przejmuj się. Tacy są lekarze na NFZ. Trzeba było mu nagadać!

Ostatnia edycja:
Milusia kurcze współczuję... :-( Arian ważył podobnie na tym etapie więc wsio w porządku :tak: Jak pójdziesz do Arciszewskich to na pewno będziesz zadowolona - ja byłam :-) Ta kobitka jest bardzo fajna!

Elema j
a też dostałam skierowanie ostatnio ale moja gin zaznaczyła ze mam zrobić tą glukoze przed samą wizytą - czyli koło 25 tygodnia.

elama ja w poprzedniej ciąży robiłam w 25tc, teraz pewnie też tak zrobię...
około 25tc ujawnia się cukrzyca ciężarnych więc termin robienia tego badania jest niestety istotny (tak mi mówiono). ale najlepiej zapytać lekarza oczywiście ;)

reklama
Do góry