reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

jestem po wizycie...
Zła jak cholera!!!!!!!
MOja wizyta z usg,badaniami itd trwała 10min...:szok:
Prosze lekarza żeby zobaczył moją szyjkę czy wszystko ok to on mi mówi:35mm,na co ja pytam to dobrze czy źle,a on mi że powinnam sama wiedziec,bo to ja chciałam wiedzieć nie on...:szok::wściekła/y:
Z usg wiem tylko tyle co przeczytałam ze zdjęć.,..dziecko waży ok.455g.na drugim usg 465 więc chyba sporo
Płci dalej nie znamy...
dziecko dalej leży miednicowo i mam przeczucie ze tak zostanie,,,
Pytam czy moge zwolnienie:NIE....:wściekła/y:
Wyszłam z tamtąd tak zła że aż się tego po mim lekarzu nie spodziewałam...czuje sie zawiedziona...aż się rozpłakałam jak rozmawiałam z mężem...
dobrze ze za parę dni jedziemy prywatnie do kliniki,zapłacimy to się może ktoś nami zajmie...
Do tego oliwy dolała mama,która pilnowała chłopców,przychodzę a ta mi sprząta w domu...(robi po swojemu...):wściekła/y:
Brak słów,muszę się uspokoić

Ostatnia edycja:
reklama
Milusia - no jak Boga kocham ciekawe czy jakbys byla z mezem to tez by sie tak z toba obszedl no jaka świnia czlowiekmwychodzi z gabinetu i nie wie czy dobrze czy źle co za ludzie .... :/
nie denerwuj sie dobrze ze masz za chwile wizyte i napewno dowiesz sie wiecej o maleństwie :)

Milusia współczuję, ale będzie druga wizyta i wyciągniesz z niej ile się da.
Moja Olka wie, że Amelka w brzuszku siedzi, tuli się delikatnie i wie że siostra wyjdzie przez brzuch, a że będzie cc więc jej z błędu nie wyprowadzam.

Moja dzidzia też kopie coraz mocniej, kocham to uczucie.
Dziewczyny kciuki za wizyty. Ja też nie mogę się doczekać aż wyściskam moje obie córeczki. Miałam przeczucie że będzie druga córcia cieszę się z tego. Moje małe księżniczki, nie obrażając cudnych chłopaczkow.

milusia oj to lekarz rzeczywiście nie miło Cię potraktował, a może lepiej napisać nie profesjonalnie :-( każda z nas chce się dowiedzieć jak najwięcej o maleństwie, i przez ten czas na wizycie chcemy być najważniejsze, ale tu nie dość, że krótko to jeszcze z taką olewką,
eh dobrze, że masz tą wizytę prywatną, pewnie jak zapłacisz to zaraz inaczej Cię potraktują. Trzymaj się Kochana i nie denerwuj, bo to nic nie zmieni ;-)

Antinetka ja z calego serducha polecam ten Multi-Gyn actigel !! serio u mnie ponad 2 miechy juz nic nie bylo ... a poczatkiem ciazy zapowiadalo sie ze bedzie co chwile ... tez sie doleczyc nie moglam a przy tym jak reka odjal

wizyta taka se bo mi sie lekarz pochorowal a ta lekarka co mnie przyjmowala to tak zapytala i wypisala zwolnienie zebym do swojego poszla sobie za dwa tygodnie... on sprawdzi reszte

reklama
witam się. Dziś rano byłam na badaniach i piłam tą wstrętną glukozę.... brrrrrr :baffled:,do tej pory mnie zbiera na wymioty!!

Do góry