reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Yoanna - brawo!!!! wielkie gratki:)

Czikusia - no to nieźle chłopak tam wcina:) ale fajowsko:):):)

Grudnioweczka - o widzisz, czyli normalni lekarze też się zdarzają:) to teraz bycz się kochana na zwolnieniu!

Laurka też daje czadu, chyba w ogóle nie sypia to dziewczę! I tak już, że na zewnątrz widać. Wczoraj i tata i brat potwierdzili naocznie:)

kciuki za dziś dziewczynki!!!!

reklama
Hope masz USG w jednym z najfajniejszych dni w roku 14.09 wiec napewno bedzie wszystko ok!! Bo to moje urodziny:pPP WIec trzymam kciuki mocniutko!:)

Ja to tylko synkowi pokazywałam jak nieźle kopie, zresztą nie raz widać przez brzuch. Z każdym tygodniem coraz mocniej.
Mam łożysko na przedniej ściance, w pierwszej ciąży też, ponoć ruch są słabiej wyczuwalne, u mnie wcale nie

Hehe czekam z niecierpliwością na wieści!! :-D

Konrad jest jeszcze za mało kumaty żeby zrozumieć że maluszek go kopie :-) Czasem się oprze o brzuch i Adrian wali go nogami w plecy a ten tylko odwraca się i patrzy w brzuch nie wiedząc o co właściwie chodzi :sorry2: No cóż... malutki jeszcze jest :tak:

gratulacje dziewczyny wczorajszych wizyt, najważniejsze ze dzieciaczki zdrowe

a mnie jakos slabiej od wczoraj kopie, moze jakos inaczej sie odwrocil? mam nadzieje ze wszystko z nim wporządku

Fifka słodkie to co napisałaś. Mój syn to już w pełni kumaty. Nawet na USG z nami był
Dona u mnie tez raz mniej kopie raz więcej, ostatnio cały czas czułam i wdziałam wypychanie się pod prawym żebrem, ponoć tam była główka, a wczoraj delikatne szybciutkie puk puk pod lewym żebrem. Zapewne dzeciaczki zmieniają położenie i jest wszystko ok

Fifka - jak słodko chciałabym zobaczyć tą scenke :)

A moj Mikołajcio coś juz 3 dzień jak taki osowiały musze go błagać wrecz zeby muskał a o kopniaku to moge zapomniec reke jak orzystawie do brzucha to tez tak ochoczo nie wariuje jak np. W niedziele boje sie ze to przez te moje nerwy tak on odreagowuje tez a ja dzisiaj juz dobrze a maly gdzies sie chowa :(

reklama
No to ja wam powiem ze Adrian też od paru dni strasznie spokojny jak na niego,... chyba naszym maluszkom też udziela się pogoda za oknem... :-(

Pokazywałam też Konradowi jak brzuch się rusza... ale wtedy klepał w skórę otwartą dłonią :-D fakt sceny zabawne... ale widzę ewidentnie że mimo że pokazuję na mój brzuch kiedy pytam gdzie jest jego braciszek Adrian, to chyba jednak dla niego wyobrażenie sobie tego jest zbyt abstrakcyjne!

Do góry