reklama
grudnióweczka111
Fanka BB :)
Dziewczyny gratki dla wszystkich, sama rozkosz takie wieści czytać jakie tu zapodajecie.
Nie mówiłam Wam ale miałam dziś wizytę na fundusz co by dostać skierowanie na badania z NFZ, a tu niespodzianka. Lekarz zrobił mi usg!!! Chciał sprawdzić serduszko, wszystko ok. To było takie ekspresowe usg ale podpytalam go o płeć no i potwierdził baby girl.
Rzadko spotyka się by na NFZ lekarz tak się przykładał. Dobrze trafiłam.
No i jeszcze jedna wieść-jestem już na L4.
Jeszcze słowo o syropie z cebuli. Jestem zaskoczona jego skutecznością. Zawsze go nie doceniałam bo nie chciał mi przez gardło przejść. 4-5 łłyżek i gardło bez bólu. Dzięki wszystkim za rady i ciepłe słowa.
Nie mówiłam Wam ale miałam dziś wizytę na fundusz co by dostać skierowanie na badania z NFZ, a tu niespodzianka. Lekarz zrobił mi usg!!! Chciał sprawdzić serduszko, wszystko ok. To było takie ekspresowe usg ale podpytalam go o płeć no i potwierdził baby girl.
Rzadko spotyka się by na NFZ lekarz tak się przykładał. Dobrze trafiłam.
No i jeszcze jedna wieść-jestem już na L4.
Jeszcze słowo o syropie z cebuli. Jestem zaskoczona jego skutecznością. Zawsze go nie doceniałam bo nie chciał mi przez gardło przejść. 4-5 łłyżek i gardło bez bólu. Dzięki wszystkim za rady i ciepłe słowa.
malinka1984
Nie nadrobię Was, tyle piszecie :-)
gratuluję wszystkim udanych wizyt!
co Wy z tymi avatarkami, poznać nikogo się nie da normalnie
ja wizytuję w czw, to już niedługo
gratuluję wszystkim udanych wizyt!
co Wy z tymi avatarkami, poznać nikogo się nie da normalnie
ja wizytuję w czw, to już niedługo
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Grudnióweczka w takim razie gratuluję potwierdzenia córeczki!!!
Kasieńka Milusia trzymam kciuki za wizytę!!! Zwłaszcza za maluszka Milusi zeby pokazał co ma między nóżkami!! &&&&&&&&&&&&&&&&
Kasieńka Milusia trzymam kciuki za wizytę!!! Zwłaszcza za maluszka Milusi zeby pokazał co ma między nóżkami!! &&&&&&&&&&&&&&&&
milusia21
hehe dziś takie rozbrykane moje maleństwo ze powinno się pokazaćWczoraj jak buchnęło ojca to aż podskoczyłwizyta po 14 więc szukam teraz sobie zajęć żeby czas szybciej leciałKasieńka Milusia trzymam kciuki za wizytę!!! Zwłaszcza za maluszka Milusi zeby pokazał co ma między nóżkami!! &&&&&&&&&&&&&&&&
vinga89
mamusia syneczków
&&&& za dzisiejsze wizyty
Milusiu trzymam kciuki a Zosieńkę!!!
a tak na marginesie, moje dziecie wczoraj wieczorem tak mi pęcherz skopało i pierwszy raz kopał tak, że było czuć przez skórę, niestety tatuś nic nie czuł... a mały tak się starał
Milusiu trzymam kciuki a Zosieńkę!!!
a tak na marginesie, moje dziecie wczoraj wieczorem tak mi pęcherz skopało i pierwszy raz kopał tak, że było czuć przez skórę, niestety tatuś nic nie czuł... a mały tak się starał
P
Pustiszi
Gość
&&&& za dzisiejsze wizyty
reklama
_Hope
Yoasiu, ale niespodzianka, byłam przekonana, że babeczka będzie u Ciebie:-), cieszę się, ze synuś zdrowy:-)
Czikusia z Aleksandra chłopa kawał:-), super, że wszystko ok
Grudnióweczka to super, że dziewuszka zdrowa:-)
Milusia , Kasieńka kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
U mnie wizyta kontrolna 30 września, a usg już w sobotę czyli 14, proszę o dodanie do listy :-)
Czikusia z Aleksandra chłopa kawał:-), super, że wszystko ok
Grudnióweczka to super, że dziewuszka zdrowa:-)
Milusia , Kasieńka kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
U mnie wizyta kontrolna 30 września, a usg już w sobotę czyli 14, proszę o dodanie do listy :-)