reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Dziewczyny gratki dla wszystkich, sama rozkosz takie wieści czytać jakie tu zapodajecie.
Nie mówiłam Wam ale miałam dziś wizytę na fundusz co by dostać skierowanie na badania z NFZ, a tu niespodzianka. Lekarz zrobił mi usg!!! Chciał sprawdzić serduszko, wszystko ok. To było takie ekspresowe usg ale podpytalam go o płeć no i potwierdził baby girl.
Rzadko spotyka się by na NFZ lekarz tak się przykładał. Dobrze trafiłam.
No i jeszcze jedna wieść-jestem już na L4.
Jeszcze słowo o syropie z cebuli. Jestem zaskoczona jego skutecznością. Zawsze go nie doceniałam bo nie chciał mi przez gardło przejść. 4-5 łłyżek i gardło bez bólu. Dzięki wszystkim za rady i ciepłe słowa.

Kasieńka Milusia trzymam kciuki za wizytę!!! Zwłaszcza za maluszka Milusi zeby pokazał co ma między nóżkami!! &&&&&&&&&&&&&&&&
hehe dziś takie rozbrykane moje maleństwo ze powinno się pokazać:-DWczoraj jak buchnęło ojca to aż podskoczył:-Dwizyta po 14 więc szukam teraz sobie zajęć żeby czas szybciej leciał

&&&& za dzisiejsze wizyty
Milusiu trzymam kciuki a Zosieńkę!!!

a tak na marginesie, moje dziecie wczoraj wieczorem tak mi pęcherz skopało :-D i pierwszy raz kopał tak, że było czuć przez skórę, niestety tatuś nic nie czuł... a mały tak się starał ;)

Vinga tatus jeszcze poczuje:p Mój juz poczuł...kiedys nawet mam poczuła...ale musze leżec na płasko, zeby brzuch był płaski, I wtedy czuc Bąbelka:):) kurcze jak ja juz bym chciała styczen I chciałabym npoznac tego moejgo Szkraba:)

reklama
Yoasiu, ale niespodzianka, byłam przekonana, że babeczka będzie u Ciebie:-), cieszę się, ze synuś zdrowy:-)
Czikusia z Aleksandra chłopa kawał:-), super, że wszystko ok
Grudnióweczka to super, że dziewuszka zdrowa:-)

Milusia , Kasieńka kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

U mnie wizyta kontrolna 30 września, a usg już w sobotę czyli 14, proszę o dodanie do listy
:-)

Do góry