reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Melduje sie i ja:) moje dzieciątko jest bezwstydne i tak jak bylo wiadome od 12 tyg nadal zostaje chlopak:) Aleksander jest chyba małą kluseczka bo wazy 485g juz:) zdrowy jak rybka ma przeslodki buziaczek dusi mamie żołądek głowką dlatego odwiedzila wczoraj kibelek ale i tak kocham go straszniee:)do galerii wrzuce filmik bo zdjecia nie sa za ciekawe glowka serduszko i jedno zdjecie buziaka
gratuluje dziewczyny!!:))

reklama
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i zdrowych Maluszków!

Kasia150491 mój synek też się tak zasłaniał - raz miał pępowinę w wiadomym miejscu, a raz odwrócił się plecami a jak go lekarz poruszał to skrzyżował nóżki. Dopiero na ostatniej wizycie teraz we wrześniu na 3D dowiedzieliśmy się jaka płeć - malec był spokojny i zaspany, cały czas ziewał i myślę że to kwestia godziny o której jest wizyta - normalne wizyty mam późnym wieczorem koło 20 lub 21 a teraz 3D było w południe o 12 i się udało.

Ostatnia edycja:
Yoanna no proszę!!! Gratuluję kolejnego siusiaka!!!!! :-DA dałabym głowe że będzie córa :-)

Czikusia
gratuluję udanej wizyty!!!! :-D Mój Adrian jest teraz większy bo 2 tygodnie temu ważył 460g :tak: Teraz już na pewno ponad pół kg ma :-p

Hehehe faktycznie tyle teraz nowych Avatarków że ciężko się połapać! :-D Sama siebie nie poznaję!

reklama
Vinga śliczny Avatarek! Aż serce rośnie kiedy pomyślę ze już niedługo dwóch takich kawalerów sama będziemy miały... :-) Koleżanka ze styczniówek 2012 wrzuciła dzisiaj fotkę swoich synków - jeden 2 miesiące, drugi w wieku Konrada... myślałam ze się rozpłynę... :-D

Do góry