reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Melduje sie i ja:) moje dzieciątko jest bezwstydne i tak jak bylo wiadome od 12 tyg nadal zostaje chlopak:) Aleksander jest chyba małą kluseczka bo wazy 485g juz:) zdrowy jak rybka ma przeslodki buziaczek dusi mamie żołądek głowką dlatego odwiedzila wczoraj kibelek ale i tak kocham go straszniee:)do galerii wrzuce filmik bo zdjecia nie sa za ciekawe glowka serduszko i jedno zdjecie buziaka
gratuluje dziewczyny!!:))

reklama
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i zdrowych Maluszków!

Kasia150491 mój synek też się tak zasłaniał - raz miał pępowinę w wiadomym miejscu, a raz odwrócił się plecami a jak go lekarz poruszał to skrzyżował nóżki. Dopiero na ostatniej wizycie teraz we wrześniu na 3D dowiedzieliśmy się jaka płeć - malec był spokojny i zaspany, cały czas ziewał i myślę że to kwestia godziny o której jest wizyta - normalne wizyty mam późnym wieczorem koło 20 lub 21 a teraz 3D było w południe o 12 i się udało.

Ostatnia edycja:
Yoanna no proszę!!! Gratuluję kolejnego siusiaka!!!!! :-DA dałabym głowe że będzie córa :-)

Czikusia
gratuluję udanej wizyty!!!! :-D Mój Adrian jest teraz większy bo 2 tygodnie temu ważył 460g :tak: Teraz już na pewno ponad pół kg ma :-p

Hehehe faktycznie tyle teraz nowych Avatarków że ciężko się połapać! :-D Sama siebie nie poznaję!

reklama
Vinga śliczny Avatarek! Aż serce rośnie kiedy pomyślę ze już niedługo dwóch takich kawalerów sama będziemy miały... :-) Koleżanka ze styczniówek 2012 wrzuciła dzisiaj fotkę swoich synków - jeden 2 miesiące, drugi w wieku Konrada... myślałam ze się rozpłynę... :-D

Do góry