reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Yoanna 82 gratuluje synusia. SUper, ze rozwija sie zdrowo, to najważniejsze
Milusia A chodzisz prywatnie czy na NFZ?? Tak pytam bo ja to zawsze na NFZ i nie spotkałam się z tym, żeby mężowie chodzili na wizyty. Prywatne to owszem:tak:

reklama
Jest zaskoczenie, dla jednych pozytywne, dla innych mniej :-) Wrzucam zdjęcie na galerię, zobaczycie jak nam się mały Książę przedstawił :)
A ja jestem przede wszystkim szczęśliwa, że wszystko u niego ok :-) Acha, i waży ok. 350g, czyli podobno tyle, ile powinien w tym momencie :tak:

Marika chodzę i prywatnie i na nfz i mąż zawsze ze mną i nie ma nigdy problemu,bardzo dużo koleżanek i ogólnie dziewczyny które widzę w przychodni na nfz też chodzi z facetami:tak:

Dziewczyny, bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa - ja dochodzę do siebie po tym zwariowanym dniu ;)
W galerii wrzucam foteczkę Lenki :)
Pozostałym Mamom dziś wizytującym też serdecznie gratuluję zdrowych maluchów i ściskam wszystkie oczekujące :)

reklama
Milusia no to może tylko u mnie tak, że kobietki same chodzą. W pierwszej ciąży chciałam, żeby mąż przy mnie był, czekał na zewnątrz. Teraz w sumie wszystko mi jedno, ale na USG tym 3D chciałabym, żeby był.

Do góry