reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Kaha &&&&&
gratuluję dzisiejszym wizytującym :)
ja za tydzień mam wizytę, przypomnijcie mi w piątek żebym badania zrobiła, bo ostatnio mało rozgarnięta poszłam na wizytę nie zrobiwszy badań :zawstydzona/y: bez jaj, chyba sobie przypomnienie w telefonie ustawię :sorry2:
Kasia, niestety nie wiem co to...

reklama
Hej hej :)
Ja już po wizycie kontrolnej w szpitalu- siuśki na pasku wyszły oki, krew- oprócz lekko podwyższonych neutrofili, też jest w porządku. Zajrzałam do mojej szpitalnej karty i wreszcie dowiedziałam się jaką mam grupę krwi hehe, ciśnienie w normie.
Byłam też na USG u mojego gina w związku z moim połówkowym USG w szpitalu- kiedy to przestraszyłam się, że coś jest nie tak, bardzo dokładnie zbadał główkę, pomierzył i powiedział, że wszystko jest w porządku, inne narządy również. Malutka waży już 511g. Powiedział, że w pomiarach jest tylko kilka dni różnicy, że mała rozwija się prawidłowo i że możliwe, że urodzi się "średnia" w sensie, że w granicach około 3 kg. Obwód główki to już prawie 20 cm :) Powiedział też, że mała ma ładne usta hihi :-)
Poproszę o wpisanie wizyty kontrolnej na 14 października.

widzisz Aniia :) Mowilam ze wszystko jest oki :) Ale ciesze sie ze sprawdzilas bo teraz sama bedziesz spokojna :) Super! Gratuluje :)
Baaaaaardzo sie ciesze :)

Aha jeszcze jedno: mała odwróciła się już główką w dół, co prawda lekarz powiedział, że może jeszcze zmienić pozycję, no ale póki co, siedzi sobie do góry nogami już :-)

Hej dziewczyny :) Ja po wizycie :) Potwierdziła się dziewczyna. Mała waży 497 gram, więc spora babka z niej :D Główkę ma pod moim pępkiem i siedzi sobie po turecku :D Nawet raz nogę do buzi próbowała wepchnąć :D Zdjęć nie mam jakiś ładnych bo nie dała się oglądnąć dość dobrze. Zasłaniała twarz rączkami.

anii- gratuluję udanej wizyty :) Moja siedzi nóżkami do dołu :)

kasia - ja miałam fosforany bezpostaciowe. Spoko nie martw się, tak w ciąży może być:) Pij dużo wody i już :)

reklama
Do góry