reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Kaha &&&&&
gratuluję dzisiejszym wizytującym :)
ja za tydzień mam wizytę, przypomnijcie mi w piątek żebym badania zrobiła, bo ostatnio mało rozgarnięta poszłam na wizytę nie zrobiwszy badań :zawstydzona/y: bez jaj, chyba sobie przypomnienie w telefonie ustawię :sorry2:
Kasia, niestety nie wiem co to...

reklama
Hej hej :)
Ja już po wizycie kontrolnej w szpitalu- siuśki na pasku wyszły oki, krew- oprócz lekko podwyższonych neutrofili, też jest w porządku. Zajrzałam do mojej szpitalnej karty i wreszcie dowiedziałam się jaką mam grupę krwi hehe, ciśnienie w normie.
Byłam też na USG u mojego gina w związku z moim połówkowym USG w szpitalu- kiedy to przestraszyłam się, że coś jest nie tak, bardzo dokładnie zbadał główkę, pomierzył i powiedział, że wszystko jest w porządku, inne narządy również. Malutka waży już 511g. Powiedział, że w pomiarach jest tylko kilka dni różnicy, że mała rozwija się prawidłowo i że możliwe, że urodzi się "średnia" w sensie, że w granicach około 3 kg. Obwód główki to już prawie 20 cm :) Powiedział też, że mała ma ładne usta hihi :-)
Poproszę o wpisanie wizyty kontrolnej na 14 października.

widzisz Aniia :) Mowilam ze wszystko jest oki :) Ale ciesze sie ze sprawdzilas bo teraz sama bedziesz spokojna :) Super! Gratuluje :)
Baaaaaardzo sie ciesze :)

Aha jeszcze jedno: mała odwróciła się już główką w dół, co prawda lekarz powiedział, że może jeszcze zmienić pozycję, no ale póki co, siedzi sobie do góry nogami już :-)

Hej dziewczyny :) Ja po wizycie :) Potwierdziła się dziewczyna. Mała waży 497 gram, więc spora babka z niej :D Główkę ma pod moim pępkiem i siedzi sobie po turecku :D Nawet raz nogę do buzi próbowała wepchnąć :D Zdjęć nie mam jakiś ładnych bo nie dała się oglądnąć dość dobrze. Zasłaniała twarz rączkami.

anii- gratuluję udanej wizyty :) Moja siedzi nóżkami do dołu :)

kasia - ja miałam fosforany bezpostaciowe. Spoko nie martw się, tak w ciąży może być:) Pij dużo wody i już :)

reklama
Do góry