reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

dziewczyny gratuluje wizyt :)))) i kciuki za dzisiaj ;))&&&&&
fifka jaki duzy :)))
ja teraz patrzalam w karcie luski to ona w 22 tygodniu wazyla 500gram a ja dzisiaj zaczynam 21 tydzien ciekawa jestem czy wojtek tez juz cos tak wazy :)

reklama
Fifi cieszę się, że wszystko ok. Już teraz nic a nic nie podważy pewności Ci syneczka:-)

Kciuki za pozostałe wizytujące &&&&&&&&&

Fifka duzy juz ten synus Twoj ;-)
Rozmowa z ginkiem fajna.
No i Ty widzialas a ja sie czuje jak jakas niedoinformowana.
Taki moj los hehe.

A powiedz mi jak bedziesz miec cesarke to pewnie jeszcze a grudniu co ??

Akuku ja wiem jak się czujesz bo tak tak miałam po genetycznym... dlatego pisałam ci że bym dążyła do tego żeby się dowiedzieć przed porodem... Cieszę się z synka i tak urodzę go zakochana po uszy w tym siusiaku! A gdybym nie wiedziała bałabym się że mogłabym mieć duży zawód przez to że nie wiedziałam... bo niby się nastawiasz na faceta a jednak w głowie swoje siedzi...

CC na pewno... zresztą jakbym sama rodziła to niemal na bank w grudniu... Konrad urodził się w 37 tygodniu... jeśli teraz będzie to samo to rozpakuję się już w pierwszej połowie grudnia...

Kaha ja cały czas zaciskam!! &&& :-)

Fifka kurka wlasnie sprawdzilam i w naszym szpitalu usg na "okreslenie plci" trwa 10 minut i chca za to 100f a to jest kurcze 500 zl prawie.
Nie wiem chyba bede do konca ciazy w niewiedzy, no chyba ze bede miala jakis powod zeby do pl jechac. Ale to musialo by byc w najblizszych tygodniach...a nie zapowiada sie.

Znalazlam klinike gdzie okreslenie plci kosztuje 70 f(20min) zdjecia.
Badanie 4 d z okresleniem plci (45min)95f ze zdjeciami
Badanie 4d z okresleniem plci (1 godz)125f z dvd i zdjeciami

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry