reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

dziewczyny gratuluje wizyt :)))) i kciuki za dzisiaj ;))&&&&&
fifka jaki duzy :)))
ja teraz patrzalam w karcie luski to ona w 22 tygodniu wazyla 500gram a ja dzisiaj zaczynam 21 tydzien ciekawa jestem czy wojtek tez juz cos tak wazy :)

reklama
Fifi cieszę się, że wszystko ok. Już teraz nic a nic nie podważy pewności Ci syneczka:-)

Kciuki za pozostałe wizytujące &&&&&&&&&

Fifka duzy juz ten synus Twoj ;-)
Rozmowa z ginkiem fajna.
No i Ty widzialas a ja sie czuje jak jakas niedoinformowana.
Taki moj los hehe.

A powiedz mi jak bedziesz miec cesarke to pewnie jeszcze a grudniu co ??

Akuku ja wiem jak się czujesz bo tak tak miałam po genetycznym... dlatego pisałam ci że bym dążyła do tego żeby się dowiedzieć przed porodem... Cieszę się z synka i tak urodzę go zakochana po uszy w tym siusiaku! A gdybym nie wiedziała bałabym się że mogłabym mieć duży zawód przez to że nie wiedziałam... bo niby się nastawiasz na faceta a jednak w głowie swoje siedzi...

CC na pewno... zresztą jakbym sama rodziła to niemal na bank w grudniu... Konrad urodził się w 37 tygodniu... jeśli teraz będzie to samo to rozpakuję się już w pierwszej połowie grudnia...

Kaha ja cały czas zaciskam!! &&& :-)

Fifka kurka wlasnie sprawdzilam i w naszym szpitalu usg na "okreslenie plci" trwa 10 minut i chca za to 100f a to jest kurcze 500 zl prawie.
Nie wiem chyba bede do konca ciazy w niewiedzy, no chyba ze bede miala jakis powod zeby do pl jechac. Ale to musialo by byc w najblizszych tygodniach...a nie zapowiada sie.

Znalazlam klinike gdzie okreslenie plci kosztuje 70 f(20min) zdjecia.
Badanie 4 d z okresleniem plci (45min)95f ze zdjeciami
Badanie 4d z okresleniem plci (1 godz)125f z dvd i zdjeciami

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry