reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Ja też połówkowe będę mieć (chyba) 17 września, chociaż mój gin nigdy nie mówi "na następnej wizycie będzie połówkowe, genetyczne" itd, po prostu jak przychodzę to na miejscu się okazuje;-) Fifuś, ikasia - gratuluję udanych wizyt i śmiałych maluchów:tak: Kaha, nadal trzymam kciuki:tak:

reklama
Ja właśnie po wizycie :) Wszystko w porządku:) Dzidzia ma się dobrze i waży ok. 350 gram :) Ginka powiedziała, że jestem okazem zdrowia :) Do wykonania mam glukozę. 9-go września wizyta połówkowa a później dopiero 4 października zwykła wizyta :)

Hej Kobietki najdroższe :)

Wczoraj po wizycie jeszcze miałam napad teściowej i udany wieczorek z T ;)

Dzidzia wymiary ma idealne, waży 348g wszystko ponoć bardzo dobrze ;-) co do płci nawet nie ma żadnych podejrzeń... nic :-( siedzi sobie tyłkiem gdzieś strasznie głęboko, ma pępowinę między nóżkami. Lekarz się śmieje, że sobie zadowolone siedzi i macha stópką :happy:

trochę chyba nie ufam temu mojemu lekarzowi.... mówiłam mu, że mam straszne upławy to mi powiedział "to troche nie dobrze" i nic więcej... nawet mnie nie zbadał ... i dał mi namiary na lekarza w Lublinie bo widział, że zależy nam na poznaniu płci żekomo że niby ma lepszy sprzęt, ale dla mnie to jakieś dziwne...

Baaaardzo dziękuję za kciuki - Dzidzia też :happy:

i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze :-)

reklama
Do góry