reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Fifka no to gratuluje udanej wizyty:):) I duży już ten Twój chłopak:)

Ja już tez po swojej wizycie...I zakochana jestem w tym moim syneczku po uszy....juz nie chce żadnej dziewczynki...bo to ma być ON:):): więc ma się bardzo dobrze...wszystkie pomiary ok, obwód główki juz 15cm:szok::szok:, brzuszka 17:szok::szok: kośc udowa ma całe 3,8cm:p:szok::tak::-):-) taki rozrabiaka byłem dzisiaj na USG...wiercił sie cały czas...ale dal sie cudnie złapac twarzą do Mamusi I Tatusia I nawet chwile pomachałem:-):tak: w galerii dam focie...
Termin z USG wypada mi na 17.01...a z OM na 16.01., wiec różnicy praktycznie nie ma, łożysko w 0st dojrzqałości, wody płodowe w normie, I najważniejsze ze łożysko sie podciągnęło I jest juz na tylnej ścianie:)
Niestety maluszek sie zwazony, bo computer nie chciał przeliczyc wagi....powiedziala zebym wpadła pod koniec wrzesnia to mi wtedy jeszcze raz pomierzy I powazy dzidzię...tylko ciekawe czy ginka mi da skierowanie:) ale mysle ze tak...

No I radiolog się pyta czy chcemy znac płec...na co ja mówie, ze juz wiemy, ze chłopak..na co mówi, ze no nie da się ukryc, ze chłoptaś jak się patrzy I mozemy wybeirac juz imie:):):):)

Bardzo szczęśliwa jestem..najważniejsze ze wszystklo ok, I z główka, mózkiem, serduszkiem...:tak::tak::tak::tak:

reklama
IKASIA gratuluje super nie ;)? ekstra zdrowy i duzy chlopczyk :)

wiecie co moja gin. jest dziwna spytalam sie jeje o usg polowkowe to powiedziala ze zrobi mi opiero 17 wrzesnia po urlopie bo teraz za wczesnie i to musi byc po 22tyg. a jak zapytalam czy da mi na glukoze to powiedziala ze pod koniec wrzesnia.
wy wszystkie juz macie polowkowe a ja musze czekac ;( u niej zawsze za wczesnei nei wiem czy to zalezy od lekarza czy co ?

Ostatnia edycja:
Ja teraz idę za 3 tygodnie do lekarza czyli 18 września i mi powiedział ze lepiej teraz połówkowe niz za te 3 tygodnie. ale za 3 tygodnie też będę miała USG w tym koniecznie szyjkę.
Z Kingą miałam USG połówkowe gdzies w okolicach 22/23 tygodnia , wiec spokojnie bo to nie genetyczne ze musi być do jakiegoś czasu:)

Ikasia suuuper juz taaakie duze dzieci na tym etapie :szok: Piękne informacje przyniosłaś

Fifcia - gratuluje wizyty super !!

Ach bym taka nozie raczke wycalowala :)

Bluelovi- ja tez czekam :(

Juz gdzie sie pytałam ale czy moze ktos wie gdzie sie DIABLICA nasza schowała ???

Bluelovi ty sie martwisz ze wszystko za pozno ja ze za wczesnie bo dostalam glukoze juz teraz czyli w 20 tygodniu , a na polowkowe to sama ide bo mam polaczone z tym pozniejszym genetycznym i bede robic wlasnie tez w 20

Ikasia Fifka super ze synusie :) ja tez chce ja tez chce ... czy tylko ja jedna nie chce miec parki ? :p

Blue bo to zależy od spęrztu lekarza. Moja gin nie dała rady dzisiaj serduszka sprawdzić dokładnie "bo jest za małe" i zrobi na następnej wizycie... a jak byłam ponad tydzień temu prywatnie to nie było żadnego problemu żeby sprawdzić nawet przepływy dopllerem i dokładnie pokazywała nam ruszające się zastawki itp itd. Tak więc pewnie dlatego chce zrobić je później. Kochana nie ma co się śpieszyć :* Ważne że jesteś kontrolowana :*

Ikasia
no to gratuluję!!! Haha kolejny facet który lubi się okazywać :-D a maluszka jeszcze pomierzy :-)

reklama
Blue ja byłam teraz na połówkowym, bo potem ta babka jest na urlopie do 19 wrzesnia, a ja 17-go mam kolejna wizyte u swojej ginki I kazała juz miec zrobione to połówkowe:) a na glukoze tez jeszcze nie dostałam...dostane 17 wrzesnia pewnie:)

własnie, gdzie diablica??

Do góry