reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Akuku na mojego Maluszka działa połaczenie pepsi I czekolady...tak zauważyłam..nic innego nie działało...I zawsze spał na usg I sie nie ruszał kompletnie...zazwyczaj spał...a po takiej dawce cos sie rusza...generalnie chyba spokojne to moje dzieciątko:):):) kurcze...zaczynam sie cieszyc ze to synek...zaluje tych sukieneczek...ale Kocham tego mojego maluszka no:):):)::)):): I teraz juz sobie nie wyobrazam zeby nie mogl byc Synkiem:):):

reklama
ja już po wizycie, wpadłam się pochwalić
prawdopodobnie chłopak ale gin stwierdził że jeszcze później potwierdzi. Jest zdrowy. Gin mierzył mu główkę to wyszło mu tak jak w obliczeniach że 23 tydzień. Zaszokowało mnie tylko jedno masa maleństwa wynosi uwaga 974g :szok:
Więc ja od razu po powrocie zaglądam do tabelki i nie dowierzam. No chyba że się pomylił?
Zobaczymy co powiedzą na tym 4d we wtorek 3.09 o ile w ogóle podadzą mi tam wagę? Nie wiem to moje pierwsze 4d.

Eeee kochana 974 to na pewno nie, chyba coś się doktor pomylił... Na USG następnym jak będą mierzyć to na pewno podzadzą wagę, bo teraz już ciężko jest zmierzyć maluszka z długości :) Gratuluję :)

nie, mój gin nie daje opisu z usg, ale mam tą wagę nawet wpisaną do karty ciąży.No i mąż przy tym był i słyszał. Też mi się wydaje że ta maszyna musiała się pomylić.

cleopatra, raczej tak, to chyba niemożliwe żeby na tym etapie ciąży dziecko tyle ważyło, bo chyba byś 7 kilowe dziecie urodziła ;) ale że lekarz nie kapnął się że coś za dużo maleństwo waży ??? kilogram powinno ważyć mniej więcej w 27 tc...

cleopatra-lekarz się chyba pomylił, ale nie przejmuj się ja mam jakiegoś pecha do wagi mojej córci, za pierwszym razem ja coś pochrzaniłam, a ostatnio tak się skupiałam na tym aby wszystko w porządku było, a potem żeby powiedział mi coś o płci, że nie pamiętam jaką wagę małej podał mi gin. Nieźle, co?

cleopatra gratuluję zdrowego dzidziusia a wagą się nie denetwuj zapewne pomyłka, juz tutaj na forum u ktorejś z dziewczyn była taka pomyłka wagowa, ale tradycyjnie nie pamiętam u ktorej:)

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

ale wczoraj chyba wiecje dziewczyn wizytowało, odzywac sie szybko, bo zanim wyjade do pracy chce jeszcze poczytac

reklama
Do góry