reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Dopisałam was dziewczyny! :-) Kurcze coś nikt nie daje znać jak wizyty... a były aż 4 osoby!

Justynaj oby to nie było nic groźnego... :-(

Wiolka współczuję... to na pewno nic miłego...

Akuku mam jednak nadzieję że dowiesz się jeszcze przed porodem :*

reklama
Dziewczyny jutro mam wizytę kontrolną na 16.00 - trzymajcie kciuki aby u dzidzi było wszystko ok. Dzisiaj wariuje, po całym brzuchu lata i zaczepia mamusie :p

ja też jutro wizytuje...USG POŁÓWKOWE:) Mężulek idzie ze mna, I mam andzieje ze maluszek sie ladnie pokaże...njuz mam zestaw przygotowany zeby nie spał--pepsi I princessa:):) wizytuje o 10.30, potem zakupy...wiec pewnie kolo poludnia dam znac:) a potem sie pakujemy, bo w sobotę wyjazd na wakacje):)

Fifka, no właśnie. Co chwilę wchodzę i sprawdzam a tu cisza...
Kaha, trzymam kciuki &&&&&&&&&&, a dzidzia dziś taka podniecona, bo też się cieszy, że się jutro mamusi pokaże :-)

Fifka tez bym chciala, kurde tyle sie naczytalam o pomylkach... I teraz nie wiem czy moja intuicja podpowiada mi ze to cora czy tylko ta glupia chec zeby core miec... Nie wiem.
Chyba skompletuje wszystko uniwersalne I tyle. Z drugiej strony co mi da ze dowiem sie ze np. Dziewczynka a urodzi sis chlopiec albo odwrotnie.
Mowie siusiaka nie widzialam, tylko cos I pomiedzy kreska, ale czy to jajka nie dam rski uciac, kto wie moze dziewuszka ma opuchniets wargi... Nie wiem. Ahh w doopcis misia. Moj drugi synek tez zbytnio sie nie chcial pokazac...

Ja też jutro wizytuję :-) będzie USG połówkowe u mojej ginki :-D Wizytę mam o 11 więc pewnie koło 13 dam znać! :tak:

Kaha Ikasia kciuki za was!!!! (Ikasia jak to możliwe że nie mam cię wspisanej???? :shocked2:dopisuję!)

Akuku ja bym chciała na twoim miejscu wiedzieć bo tak się inaczej nastawisz... tak jak ja na Adrianka...

Ikasia noe przezadz z tym slodkim, ja zjadlam pasek czekolady przed usg I caly czas mlode szalalo, nie chcialo dac sis ani pomierzyc dobrze ani obejrzec co przy tej dupce malej ma albo I nie ma, tzn cos ma, a jak ma to czemu ten siusiak sie przykleil, po co ja mam zyc tyle czasu z nadzieja ze moze jednak ?? Wolalabym by dzidzka wystawila klejnoty czy pipke I zeby pewnosc byla ahh. Cos nie posluszny maluszek hehe

reklama
Fifka no ja tez bym chciala wiedziec, ale jak maluch nie wspolpracuje wcale :/:/ doslownie na kazdym usg sie chowa.
No co ja moge ? eh.
Jak bede miec nadawyzke w gotowce to pojde,ale jakos sie nie szykuje...ehh

Ja tez trzymam kciuki za was wszystkie jutro :-)

Do góry