reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Dopisałam was dziewczyny! :-) Kurcze coś nikt nie daje znać jak wizyty... a były aż 4 osoby!

Justynaj oby to nie było nic groźnego... :-(

Wiolka współczuję... to na pewno nic miłego...

Akuku mam jednak nadzieję że dowiesz się jeszcze przed porodem :*

reklama
Dziewczyny jutro mam wizytę kontrolną na 16.00 - trzymajcie kciuki aby u dzidzi było wszystko ok. Dzisiaj wariuje, po całym brzuchu lata i zaczepia mamusie :p

ja też jutro wizytuje...USG POŁÓWKOWE:) Mężulek idzie ze mna, I mam andzieje ze maluszek sie ladnie pokaże...njuz mam zestaw przygotowany zeby nie spał--pepsi I princessa:):) wizytuje o 10.30, potem zakupy...wiec pewnie kolo poludnia dam znac:) a potem sie pakujemy, bo w sobotę wyjazd na wakacje):)

Fifka, no właśnie. Co chwilę wchodzę i sprawdzam a tu cisza...
Kaha, trzymam kciuki &&&&&&&&&&, a dzidzia dziś taka podniecona, bo też się cieszy, że się jutro mamusi pokaże :-)

Fifka tez bym chciala, kurde tyle sie naczytalam o pomylkach... I teraz nie wiem czy moja intuicja podpowiada mi ze to cora czy tylko ta glupia chec zeby core miec... Nie wiem.
Chyba skompletuje wszystko uniwersalne I tyle. Z drugiej strony co mi da ze dowiem sie ze np. Dziewczynka a urodzi sis chlopiec albo odwrotnie.
Mowie siusiaka nie widzialam, tylko cos I pomiedzy kreska, ale czy to jajka nie dam rski uciac, kto wie moze dziewuszka ma opuchniets wargi... Nie wiem. Ahh w doopcis misia. Moj drugi synek tez zbytnio sie nie chcial pokazac...

Ja też jutro wizytuję :-) będzie USG połówkowe u mojej ginki :-D Wizytę mam o 11 więc pewnie koło 13 dam znać! :tak:

Kaha Ikasia kciuki za was!!!! (Ikasia jak to możliwe że nie mam cię wspisanej???? :shocked2:dopisuję!)

Akuku ja bym chciała na twoim miejscu wiedzieć bo tak się inaczej nastawisz... tak jak ja na Adrianka...

Ikasia noe przezadz z tym slodkim, ja zjadlam pasek czekolady przed usg I caly czas mlode szalalo, nie chcialo dac sis ani pomierzyc dobrze ani obejrzec co przy tej dupce malej ma albo I nie ma, tzn cos ma, a jak ma to czemu ten siusiak sie przykleil, po co ja mam zyc tyle czasu z nadzieja ze moze jednak ?? Wolalabym by dzidzka wystawila klejnoty czy pipke I zeby pewnosc byla ahh. Cos nie posluszny maluszek hehe

reklama
Fifka no ja tez bym chciala wiedziec, ale jak maluch nie wspolpracuje wcale :/:/ doslownie na kazdym usg sie chowa.
No co ja moge ? eh.
Jak bede miec nadawyzke w gotowce to pojde,ale jakos sie nie szykuje...ehh

Ja tez trzymam kciuki za was wszystkie jutro :-)

Do góry