reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Dziewczyny gratulacje udanych wizyt! :-D Super i trochę zazdroszczę zwłaszcza tym co poznały płeć i odliczam do czwartku do 20.00 ze zwykłą wizytą, a jak się nie pokaże to do 3 września na 4D do Wrocka się wybieramy.
Mam cichą nadzieję że nie każe mamie tak długo czekać.

A zapomniałam Wam napisać jestem już po glukozie i mimo że Pani w laboratorium wdusiła mi pół cytryny to i tak bardzo słodkie. Strasznie się bałam że zwrócę ale jakoś przeżyłam. Po wypiciu człowiek nie dość że kwitnie tam 2 godz. bo co godzinę pobranie to jeszcze czuje jakby mu jakiś kilogramowy odważnik do żołądka wrzucili.

dziewczynki - gratulacje wielkie!!!!!!!!!!!! i z powody synka i z powodu córci:) Ikasia Anii sprzedaj rózowe ciuszki:)

Vinga - nie martw nic! lepiej mniejsze rodzić niż większe:)

teraz, która nie pojdzie do gina, to płeć poznaje - fajowo:)

cleopatra - ja jak czytam, to już mi się chce....bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

p.s. a tak w ogóle to co Wy z tymi achami i ochami nad chłopami? to jak dziewczynka to źle czy jak? ja tam patrzę na siebie i mi się wydaje ze dziewczynki równie fajnie jak chłopy...jak nie fajniejsze czasami:) a tak serio, to przecież jakby nie było, to bosko jak nie wiem, mieć dziecko:) i zazdroszczę trochę, ze znacie płeć...

Ikasia i Ania wielkie gratulacje synka(niespodzianki) i córeczki:)
Inomama córeczki są super.
U mnie będzie parka i bardzo się z tego cieszę, chociaz żal mi tych różowych ubranek, no ale trudno

Dziewczyny gratuluje!!Aniu u CIebie czulam dziewuche, ale Ikasia zaskoczylas!!!!!!;p Az sie zaczelam zastanawiac czy napewno 4.09 moja corcia okaze sie corcia czy ten synkiem:D a taka bylam pewna.....i juz nie jestem;p

och nie ;) dziewczynki też sa superaśne :) mam w domu taką superaśną panieneczę :) własnie maluje farbkami aż ma uszy w różu ;)

szczerze to mi ciezko poszlol sie przyzwyczaić ze dwóch łobuzów aż na chwilkę zachciało mi sie czwartego dziecka ale go sobie skutecznie z łepka wybiłam ;)

Dziewczyny wielkie gratulacje :)
Anii - wiedziałam że będziesz mieć dziewczynke
Ikasia - u Ciebie czułam jakoś tego chłopca, ale mówiłaś, że Twój brat taki przekonany, więc nic nie pisałam :p

Aż się sama zamartwiam,żeby jajka nie wyskoczyly hahaha :D

reklama
Do góry