reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Dziewczyny gratulacje udanych wizyt! :-D Super i trochę zazdroszczę zwłaszcza tym co poznały płeć i odliczam do czwartku do 20.00 ze zwykłą wizytą, a jak się nie pokaże to do 3 września na 4D do Wrocka się wybieramy.
Mam cichą nadzieję że nie każe mamie tak długo czekać.

A zapomniałam Wam napisać jestem już po glukozie i mimo że Pani w laboratorium wdusiła mi pół cytryny to i tak bardzo słodkie. Strasznie się bałam że zwrócę ale jakoś przeżyłam. Po wypiciu człowiek nie dość że kwitnie tam 2 godz. bo co godzinę pobranie to jeszcze czuje jakby mu jakiś kilogramowy odważnik do żołądka wrzucili.

dziewczynki - gratulacje wielkie!!!!!!!!!!!! i z powody synka i z powodu córci:) Ikasia Anii sprzedaj rózowe ciuszki:)

Vinga - nie martw nic! lepiej mniejsze rodzić niż większe:)

teraz, która nie pojdzie do gina, to płeć poznaje - fajowo:)

cleopatra - ja jak czytam, to już mi się chce....bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

p.s. a tak w ogóle to co Wy z tymi achami i ochami nad chłopami? to jak dziewczynka to źle czy jak? ja tam patrzę na siebie i mi się wydaje ze dziewczynki równie fajnie jak chłopy...jak nie fajniejsze czasami:) a tak serio, to przecież jakby nie było, to bosko jak nie wiem, mieć dziecko:) i zazdroszczę trochę, ze znacie płeć...

Ikasia i Ania wielkie gratulacje synka(niespodzianki) i córeczki:)
Inomama córeczki są super.
U mnie będzie parka i bardzo się z tego cieszę, chociaz żal mi tych różowych ubranek, no ale trudno

Dziewczyny gratuluje!!Aniu u CIebie czulam dziewuche, ale Ikasia zaskoczylas!!!!!!;p Az sie zaczelam zastanawiac czy napewno 4.09 moja corcia okaze sie corcia czy ten synkiem:D a taka bylam pewna.....i juz nie jestem;p

och nie ;) dziewczynki też sa superaśne :) mam w domu taką superaśną panieneczę :) własnie maluje farbkami aż ma uszy w różu ;)

szczerze to mi ciezko poszlol sie przyzwyczaić ze dwóch łobuzów aż na chwilkę zachciało mi sie czwartego dziecka ale go sobie skutecznie z łepka wybiłam ;)

Dziewczyny wielkie gratulacje :)
Anii - wiedziałam że będziesz mieć dziewczynke
Ikasia - u Ciebie czułam jakoś tego chłopca, ale mówiłaś, że Twój brat taki przekonany, więc nic nie pisałam :p

Aż się sama zamartwiam,żeby jajka nie wyskoczyly hahaha :D

reklama
Do góry