reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Ania super))
Myślę ze teraz częściej będziemy słyszały : dziewczynka ( muszą być w końcu panny dla kawalerów)
Myślę ze teraz częściej będziemy słyszały : dziewczynka ( muszą być w końcu panny dla kawalerów)
ania ojtam oj tam
Hihihi :-)
Echhh dziewczyny nawet nie wiecie jak się ciesze, że już wiem co będzie, że wszystko jest ok itd. Lekarz jeszcze kazał brać dodatkowo żelazo, tak więc już zakupiłam i od jutra będę zażywać
lkasia
Fanka BB :)
wiec jestem po wizycie...moja córeczka stwierdzona przez brata-weterynarza okazała się być 100% chlopakiem z pokaźnymi jajkami lekarka po przylozeniu USG od razu widziala...I powiedziala ze nie ma wątpliwości
Ja muszę sie chyba oswoić troszke z myślą o chlopaku...ale M zachwycony....jakby mu piórko do dupy wlozyli... teraz pora myslec nad imieniem...I trzeba cos zrobic z dziewenskimi ubrankami--kolezanki moze odkupia..
Poza tym wszystko ok...nie mierzyla go ani nic, bo w piatek ide na połówkowe--wiec proszę mnie dopisac od razu--31 sierpnia połówkowe, a kolejna wizyta 17 wrzesnia
Ja wyniki oki, wrocilam do wagi sprzed ciazy, wiec pewnie teraz zacznie sie tycie
Ja muszę sie chyba oswoić troszke z myślą o chlopaku...ale M zachwycony....jakby mu piórko do dupy wlozyli... teraz pora myslec nad imieniem...I trzeba cos zrobic z dziewenskimi ubrankami--kolezanki moze odkupia..
Poza tym wszystko ok...nie mierzyla go ani nic, bo w piatek ide na połówkowe--wiec proszę mnie dopisac od razu--31 sierpnia połówkowe, a kolejna wizyta 17 wrzesnia
Ja wyniki oki, wrocilam do wagi sprzed ciazy, wiec pewnie teraz zacznie sie tycie
Załączniki
P
Pustiszi
Gość
suuuper
Ikasia, Aniia, Yoanna GRRRRATKIIII!!
Ja to się ciesze że dzieciątka zdrowe i jakie duuuzie
Ikasia, Aniia, Yoanna GRRRRATKIIII!!
Ja to się ciesze że dzieciątka zdrowe i jakie duuuzie
ikasia o matko boska przeszlo mi to przed chwila przez glowe ale nie wiedzialam ze sie sprawdzi jak zobaczylam niebieski napis tozdebialam o matko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! pisiorek pisiorek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u malinki i u cb mialy byc dziewuchy a sa jajkaaaaa doslownie hahah gratuluje jeszcze raz!! )
u malinki i u cb mialy byc dziewuchy a sa jajkaaaaa doslownie hahah gratuluje jeszcze raz!! )
Ostatnia edycja:
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Ikasia no to Cie brat zrobił
GRATULACJE SYNECZKA !!! CHŁOPAKI SĄ SUPER
GRATULACJE SYNECZKA !!! CHŁOPAKI SĄ SUPER