reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
wiec jestem po wizycie...moja córeczka stwierdzona przez brata-weterynarza okazała się być 100% chlopakiem z pokaźnymi jajkami:p lekarka po przylozeniu USG od razu widziala...I powiedziala ze nie ma wątpliwości:p
Ja muszę sie chyba oswoić troszke z myślą o chlopaku...ale M zachwycony....jakby mu piórko do dupy wlozyli...:p teraz pora myslec nad imieniem...I trzeba cos zrobic z dziewenskimi ubrankami--kolezanki moze odkupia..:p

Poza tym wszystko ok...nie mierzyla go ani nic, bo w piatek ide na połówkowe--wiec proszę mnie dopisac od razu--31 sierpnia połówkowe, a kolejna wizyta 17 wrzesnia:)

images.jpg

Ja wyniki oki, wrocilam do wagi sprzed ciazy, wiec pewnie teraz zacznie sie tycie:p

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 15
ikasia o matko boska przeszlo mi to przed chwila przez glowe ale nie wiedzialam ze sie sprawdzi jak zobaczylam niebieski napis tozdebialam o matko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dpisiorek pisiorek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:

u malinki i u cb mialy byc dziewuchy a sa jajkaaaaa doslownie hahah :) gratuluje jeszcze raz!! :))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry