reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Fifi wiadomosc do cb
prosze o dopisanie dolisty ;)))
Gródnioweczka-dziewczynka
siva-dziewczynka
elama-dziewczynka
ania00-dziewczynka
i oczywiscie zmienic ikasi dziewczynke na chlopca ;)))
ale sie nam dziewuchy posypały :))

no to jutro dowiemy sie co kto siedzi brzuszku sali i akuku :) bo my z anisen juz wiemy :))takze kciuki &&&&&&&&

Ostatnia edycja:
No ja narazie w cięzkim szoku jestem....od miesiaca nastawialam sie na dziewuchę...chociaz od poczatku ciazy wydawalo mi sie, I mialam przeczucie na chlopaka...ale potem uwierzylam w to co brat widzial...a tu zonk....no nic...trzeba sie przestawic:p

ikasia uwiez mi ze ja tez jestem w ciezkim szoku przezywam jak swoje :OOO
ale cieszysz sie widze bo dodalas avatarka podobnego do mnie to musisz sie cieszyc ;))))))

ale jaja hehehe, moment musiałam dojść do siebie po przeczytaniu wiadomości lkasi ;)
gratuluję chłopczyka :)
Aniu a tobie gratuluję dziewczynki :)

Blue, bierzesz odpowiedzialność za podane dane? hehe żarcik oczywiście, ale pewna jesteś że to wszystkie "odkryte" dzieciaczki? bo już dopisałam do listy

Haha dziewczyny właśnie sobie oglądam nagranie i zapomniałam Wam napisać co to dziecię moje wyprawiło :-)
Lekarz tak jeździ tą głowicą sprawdza pęcherz i mówi, że pusty, że przed chwilą się wysikała, najeżdża jej tak, że jej widać główkę, a ona tą swoją maleńką rączką drapu drapu po głowie i kima :-)

reklama
Do góry