reklama
Fifi wiadomosc do cb
prosze o dopisanie dolisty ))
Gródnioweczka-dziewczynka
siva-dziewczynka
elama-dziewczynka
ania00-dziewczynka
i oczywiscie zmienic ikasi dziewczynke na chlopca ))
ale sie nam dziewuchy posypały )
no to jutro dowiemy sie co kto siedzi brzuszku sali i akuku bo my z anisen juz wiemy )takze kciuki &&&&&&&&
prosze o dopisanie dolisty ))
Gródnioweczka-dziewczynka
siva-dziewczynka
elama-dziewczynka
ania00-dziewczynka
i oczywiscie zmienic ikasi dziewczynke na chlopca ))
ale sie nam dziewuchy posypały )
no to jutro dowiemy sie co kto siedzi brzuszku sali i akuku bo my z anisen juz wiemy )takze kciuki &&&&&&&&
Ostatnia edycja:
lkasia
Fanka BB :)
No ja narazie w cięzkim szoku jestem....od miesiaca nastawialam sie na dziewuchę...chociaz od poczatku ciazy wydawalo mi sie, I mialam przeczucie na chlopaka...ale potem uwierzylam w to co brat widzial...a tu zonk....no nic...trzeba sie przestawic
vinga89
mamusia syneczków
ale jaja hehehe, moment musiałam dojść do siebie po przeczytaniu wiadomości lkasi
gratuluję chłopczyka
Aniu a tobie gratuluję dziewczynki
Blue, bierzesz odpowiedzialność za podane dane? hehe żarcik oczywiście, ale pewna jesteś że to wszystkie "odkryte" dzieciaczki? bo już dopisałam do listy
gratuluję chłopczyka
Aniu a tobie gratuluję dziewczynki
Blue, bierzesz odpowiedzialność za podane dane? hehe żarcik oczywiście, ale pewna jesteś że to wszystkie "odkryte" dzieciaczki? bo już dopisałam do listy
Anisen
kochamy Cię mocno
Kasia to już jak synek to synek
a propos rózu to jak nie sukienka to malcowi wszystko jedno
a propos rózu to jak nie sukienka to malcowi wszystko jedno
Haha dziewczyny właśnie sobie oglądam nagranie i zapomniałam Wam napisać co to dziecię moje wyprawiło :-)
Lekarz tak jeździ tą głowicą sprawdza pęcherz i mówi, że pusty, że przed chwilą się wysikała, najeżdża jej tak, że jej widać główkę, a ona tą swoją maleńką rączką drapu drapu po głowie i kima :-)
Lekarz tak jeździ tą głowicą sprawdza pęcherz i mówi, że pusty, że przed chwilą się wysikała, najeżdża jej tak, że jej widać główkę, a ona tą swoją maleńką rączką drapu drapu po głowie i kima :-)
reklama