reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Fifi wiadomosc do cb
prosze o dopisanie dolisty ;)))
Gródnioweczka-dziewczynka
siva-dziewczynka
elama-dziewczynka
ania00-dziewczynka
i oczywiscie zmienic ikasi dziewczynke na chlopca ;)))
ale sie nam dziewuchy posypały :))

no to jutro dowiemy sie co kto siedzi brzuszku sali i akuku :) bo my z anisen juz wiemy :))takze kciuki &&&&&&&&

Ostatnia edycja:
No ja narazie w cięzkim szoku jestem....od miesiaca nastawialam sie na dziewuchę...chociaz od poczatku ciazy wydawalo mi sie, I mialam przeczucie na chlopaka...ale potem uwierzylam w to co brat widzial...a tu zonk....no nic...trzeba sie przestawic:p

ikasia uwiez mi ze ja tez jestem w ciezkim szoku przezywam jak swoje :OOO
ale cieszysz sie widze bo dodalas avatarka podobnego do mnie to musisz sie cieszyc ;))))))

ale jaja hehehe, moment musiałam dojść do siebie po przeczytaniu wiadomości lkasi ;)
gratuluję chłopczyka :)
Aniu a tobie gratuluję dziewczynki :)

Blue, bierzesz odpowiedzialność za podane dane? hehe żarcik oczywiście, ale pewna jesteś że to wszystkie "odkryte" dzieciaczki? bo już dopisałam do listy

Haha dziewczyny właśnie sobie oglądam nagranie i zapomniałam Wam napisać co to dziecię moje wyprawiło :-)
Lekarz tak jeździ tą głowicą sprawdza pęcherz i mówi, że pusty, że przed chwilą się wysikała, najeżdża jej tak, że jej widać główkę, a ona tą swoją maleńką rączką drapu drapu po głowie i kima :-)

reklama
Do góry