reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Yoanna, gratulacje!

Vinga, ja bym wolała mniejszego - łatwiej urodzić :)

Za resztę kciukasy zaciśnięte :) ciekawe co u Ciebie Ikasia będzie?

u nas też najpierw nie chciał pokazać, ale lekarz zrobił usg od dołu i wyszło szydło z worka :DDDD

Ostatnia edycja:
reklama
Ikasia, to trzymam mocno kciuki, żebyś przechytrzyła Maluszka. Czekam z niecierpliwością na wieści :-)
Anbas, biorę się do roboty z tym przekonywaniem, bo coś czuję, że wstydziołek-uparciuszek, a czas tak szybko leci. Dzięki za info o przesunięciu czasowym, tego nie wzięłam pod uwagę ;-)
Vinga, gratuluję wizyty. Najważniejsze, że synuś zdrowy, a że trochę szczuplejszy to super, jeszcze Ci pozazdrościmy przy porodzie ;-)

Yoanna Vinga gratuluje :)

Vizga to jedziemy na tym samym wózku! Tez gin chce serce jeszcze raz zobaczyc za 3 tyg:) Wiec mam 16 usg tak samo jak i Ty:)

Kurcze. jak porownałam wage Nataniela mojego a Filipa to wydawało mi sie ze Filip tyci :) A jak Ty wspomnialas ile wazy Gabryś , to stwierdzam jednak ze moj Filip taki tyci tyci nie jest :)Czyli wszystkim którym wczesniej mowiono ze bedzie chłopak , potwierdza się ! Widzę!

Yoanna gratuluje wstydzioszka:)

Blanka mi w 12 tygodniu powiedzieli ze najprawdopodobniej dziewczynka po ułożeniu kosci łonowej. a 3 tygodnie temu na takim marnym usg moja gina juz dostrzegla siusiaka:), nawet nie wyobrazacie jaki mąż chodzi dumny, nie maiala pojecia ze to dla niego az tak ważne. wiedzialam ze chcial syna ale do tego stopnia:)

A widzisz ja myślałam ,ze Ty od początku synka mialaś powiedzianego:)Ja mam coś z koncentracją ,a raczej mam całkowity jej brak:p

Vinga ja bym sie waga nie przejmowała . Bedzie Gabrys ciut drobniejszy i tyle/ Nadrobi:)

Ja dalej nie czuje sie jak po połókowym i tak jak wyczekiwałam 26.08. tak teraz odliczam do 16.09!

Moj tez z cały czas gada, ze moze jednak zobaczy siusiaka, chociaz najprawdopodobniej dziewczynka jest. U nas to pierwsze malenstwo,a on uwaza ze chlopak musi byc starszy, zeby opiekowac sie pozniej siostra:))

Az ostatnio go ochrzanilam ze tak gada ciagle, bo co z dziewczynki ,se sie mniej cieszyl? oczywiscie tak nie jest, ale wiecie jak jest ze stanami emocjonalnymi w naszym stanie blogoslawionym;p
Najwazniejsze zeby zdrowe malenstwo bylo!!!

Tina - mój mówi dokładnie jak Twój "że może jednak pokaże się ten siusiak" hehehe A na 3D było widać, że nic między nogami nie ma:D Ale nadal ma nadzieje, że wyrośnie :D

Bo to zazwyczaj jest, że kobieta chce dziewczynkę a mężczyzna chłopaka, a później jest córusia tatusia i synuś mamusi heheh

reklama
Dzięki dziewczyny za kciukaski :)
Musiałam M do pracy wyprawić i dopiero teraz zasiadłam :) A więc tak: dzidzi w porządku, serduszko ładnie bije 153 na minutę, wszelkie pomiary odpowiadają 21 tygodniowi, ewentualnie jest dzień lub dwa różnicy do tylu :) dzidzi waży 391 gram no i......... będzie...... DZIEWCZYNKA!!!! :-):-):-) między nóżkami widzieliśmy piękne nic :-) mężu szczęśliwy, mamy płytkę z nagraniem :) a przy badaniu dziecię nam paluszkiem wskazującym pogroziło, ale fajny to był widok, ziewało nawet i języczek wystawiało :-)
Tak więc gratuluję tym dziewczynom, które miały rację co do płci hihi :-)

Achhh... różowo mi :-)

Do góry