reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Yoanna, Ikasia, Annia trzymam kciuki

Grudnióweczka gratulacje córci

Vinga będzie dobrze, moje łożysko też nisko a lekarz powiedzial ze to dopiero polowa ciazy i jeszcze jest czas aby sie podnioslo, a mały fatkycznie drobinka przy naszych wiec moze ciąża młodsza albo po prostu będzie mniejszy i dlateg nie ma takiej siły przebicia i kopania jeszcze, mój tez nie kopie jakos mocno. bedzei dobrze

Dona, właśnie ciąża trochę starsza z innych pomiarów, więc Gabryś po prostu chudzinka będzie ;)
Blue, patrząc na mojego Nata to chyba teraz wolę takie spokojniejsze dziecko, z dwoma nadpobudliwymi chłopakami byłoby ciężko

Hehehe a ja to sie ciagle zastanawiam: A co jesli u mnie to Kuba jest ten spokojniejszy?? I az mam dreszvcze na plecach :) mam nadzieje ze Emma bedzie grzeczniutka jak aniolek :))) bo chyba osiwieje ;p

Vinga po prostu będzie chudzinka i dodatkowo bardzo spokojny:), mój natomiast na usg bardzo ruchliwy ale ja tego tez tak nie odczuwam

Hej Dziewczyny,
U mnie dużo opowiadania nie będzie.. Płci nie poznaliśmy, uparł/a się, że nie pokaże. Poranna herbata i czekolada zadziałały, Maluszek się ruszał ślicznie. Serduszko pięknie biło, ogólnie niby wszystko ok. Ustawił się tak, że udało się go jeszcze zmierzyć, ma ok. 12 cm. Ogólnie mam niedosyt, wagi nie znam, płci nie znam, jakoś szczegółowo się mu/jej nie przyjrzeliśmy. Wiem, że to nie połówkowe, ale chciałbym więcej. Następna wizyta 17 września - poproszę o wpisanie - ale chyna wcześniej się na usg umówię.
Ania, jak tam?
Ikasia, kciuki dalej zaciśnięte.

To mowisz Yoanna ze sie tam u Ciebie jakis wstydzioszek chowa? :))) To teraz masz praiwe 3 tygodnie zeby go/ja lasnie przekonac do zaprezentowania sie nastepnym razem :) trzymam kciuki zeby Ci sie to udalo :) Ale grunt ze zobaczylas malenstwo :)
A Ania dopiero teraz ma wizyte :) u nas godzinne przesuniecie w czasie :)

reklama
ja się zaraz zbieram...zrobię sobie maly spacer, chce jeszcze do sklepu skoczyc, kupic cole I snickersa..moze to ją/go pobudzi I się łądnie porusza:) no I od dzisiejszej wizyty zalezy kiedy umówie sie na połówkowe..jesli poznam płec, to umówię się na 9 wrzesnia, jesli nie poznam to na piątek 31 sierpnia:):):-D:-Djak dziecko sie tak chowa to mama musi być sprytniejsza:p

Yoanna gratuluej wizyty..najważniejsze ze maluszek zdrowy....u Ciebie widzę, ze 17 tydzien...mysle ze za 3 tygodnie na pewno płeć juz poznasz:) u mnie w 17 tygodniu nie chciało tez pokazac...zobaczymy teraz:)

Do góry