reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Jak dobrze, że nie jestem jedyną mamusią która późno będzie swoje dziecię rodzić ;)
U mnie pierwsze w wieku 33 lat :)

Witam wszystkie nowe mamuśki :)

A co do pieczenia... ja luteiny nie dostałam (no właśnie...czemu?) a i tak swędzi :/ no oszaleć można. Dlatego dziś kupiłam sobie jakiś żelik dla ciężarówek do higieny intymnej. Bo już mnie wkurza...

Elusia, wizyty są na bieżąco aktualizowane na pierwszej stronie tego tematu, wystarczy że będziesz pisać na forum kiedy masz następną wizytkę to ja zaktualizuję listę :)
delewarre, śliczna dzidzia :)

dominisia witaj, dziewczyny gratuluję!

A u mnie śmiesznie wyszło - jak małe się nie przeterminuje to urodzę je przed 30-stką, dosłownie kilka dni :-D ale gdyby nie to, że się teraz przytrafiło to nie wiem, kiedy byśmy się zdecydowali, pewnie też by wyszło około 32-33... a tak to sobie myślę, że z drugim bym się chciała wyrobić prze 35 :)

hmm to ja młoda jestem, ja przed 30stką wyrobię się z trójką.. Ale cieszę się, bo własnie dzieci odchowam i będzie jeszcze czas na trochę inne "życie" :)

Witamy Dominisię!
Dzięki dziewczyny za luteinkowe porady. Gratulacje wizytowe dla wszystkich mam. Ja już nie mogę doczekać się mojej w poniedziałek. Chciałabym zobaczyć serduszko mojej fasolinki.
Jestem z marca 77, to rzeczywiście niesamowite-chyba jakaś chmara bocianów odwiedziła dziewczyny z naszego rocznika, czyżby miało to coś wspólnego z opóźnioną wiosną? Hihihi:happy:

Dzisiaj wizyta u ginki:tak::tak: coprawda umowiona jestem tylko na wypisanie zwolnienia lekarskiego, ale mam nadzieje ze będę mialam zrobionę dzisiaj USG i mam kilka pytan do ginki:):)

reklama
Delewarre: śliczna fasolka. Ponieważ jesteśmy blisko siebie terminami to się wpatrywałam i wpatrywałam w to zdjecie z USG, bo moja fasolka pewnie podobnie w tej chwili wygląda heheh
Ikasia: kciuki za udaną wizytę!
dominisia: kiedy rodziłaś w 2009? bo mamy dzieci w tym samym wieku i chyba też masz z grudnia?:)

Do góry