reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Elusia super wieści !!!! Niech mocno bije :)

vinga dzieki już obczaiłam. Możesz mnie wpisać na 19 czerwca na wizytę kontrolną ?

Coraz wiecej jest mam po 30. Ale przyznam ze jak rodziłam Kingę mając 32 to już patrzyli na mnie dziwnie ;) że to moje pierwsze dziecko. no to uwinęliśmy i teraz trzecie ;)

Elusia-gratuluję dobrych wieści.
Elusia, Inomama-ja też rocznik 77, ciąża druga a Olkę urodziłam mając 33 lata.
Wiecie co, miałam dziś gorącą linię z moim ginem. Mianowicie, zażywam luteinę dopochwowo (2 tabl.na noc) i od 2-3 dni zaczęło mnie tam swędzieć. Gim powiedział, że nie muszę na razie przychodzić i polecił zażywać provag (probiotyk), ale wspomniał też coś o możliwym zapaleniu. Trochę się przeraźiłam, ale w sumie kazał poczekać do wizyty za tydzień. Czy któraś też tak może miała?

reklama
naprawde sporo mam decyduje se 1sze dziecko po 30. Dla mnie do nie konca byla kwesta wyboru (mam 35), ale wazne ze se w koncu udalo ;) i 2 badania prenatalne za darmo tez jest milym dodatkiem ;)

Ja biore dopochwowo utrogestan, 2x2, moj ginekolog mowi, ze to lepsze niz luteina, ale ciezko dostepne w polsce. Mieszkam kolo czeskiej granicy, wiec jesli ktoras z Was potrzebuje, to chetnie pomoge :)

Do góry