reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

inomama - ja też rocznik 77, ale wrzesień, tyko sobie nie chce dodawac lat wiec nie licze rocznikowo, ale po miesiacach, a wychodzi mi teraz dokladnie 35 i 8 miesiecy, urodze juz jako 36-latka pelną gębą ;)

grudnioweczka - ja bralam luteine dopochowowo przez 3 dni po tych moich skurczach w zeszla niedziele, i powiem ci ze przez te luteine zaczelo mnie popiekać tam! nie wiem czy to jakies skladniki dodatkowe wypelniajace tabletke, na ktore jestem uczulona czy cos , ale fakt faktem - po luteinie pieklo, odstawilam, minelo...

reklama
Wiecie co dziewczyny jak rodzilam 1 corke mialam 27 lat, byla na forum dziewczyna,ktora miala 34 lata i mi sie wydawalo o Jezu ale pozno sie zdecydowala.to juz prawie babcia! A teraz sama mam dobrze po 30-tce i co czuje sie jakbym miala 20 tylko duzo wiecej w glowie i wiecej cierpliwosci plus duzo wieksza radosc i docenienie macierzynstwa niz mialam po 20-tce. Wiec, ja uwazam, ze po 30-tce zaczyna sie najlepszy czas na dzieci.
z drugiej strony jest tak,ze jak sie dzieci szybko odchowa, to potem masz 40 lat i dzieci wyfruwaja z gniazda mozna zaczac ' zyc':-) ale dla dzieci mysle lepiej jest jak rodzice sa dojrzalsi i oddaja sie calkowicie dlugo wyczekanemu macierzynstwu.
teoche tak filozoficznie wyszlo;-)
no i nie obrazajac oczywiscie naszych 20- stek, nie o to chodzilo;-)

a w ogole to już trzeba update zrobić listy, usunęłam sie z dzisiaj i dołożyłam na 21 czerwiec ;)

Aktualizuję listę wizyt:
3 czerwca - delewarre - wizyta serduszkowa
5 czerwca - Kasienka_ - wizyta serduszkowa
5 czerwca - panna.nikt - wizyta kontrolna
6 czerwca -basiek-pierwsza wizyta u gin.
6 czerwca- justynaj- pierwsza wizytka zalozenie karty ciazy,bad.krwii
7 czerwca - anbas - wizyta kontrolna
7 czerwca - Salli - wizyta serduszkowa
11 czerwca - vinga89 - wizyta serduszkowa, założenie karty ciąży
13 czerwca - Salli wizyta u gin. założenie książeczki ciąży

13 czerwca - agagsm - pierwsza wizyta u gin
20 czerwca - malinka1984 - wizyta kontrolna
21 czerwiec - Elusia35 - wizyta kontrolna
25 czerwca - justynaj -pierwsze usg

Delewarre - mam nadzieje ze wszystko poszlo ok ;)?

Ja już po wizycie - ale się cieszę :-) Wszystko w porządku, serducho bije, wszystko na swoim miejscu. Uffff, już mi lepiej
:-) P1130440.jpg

Załączniki

• P1130440.jpg
    P1130440.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 51
Hej Dziewczynki:)

Jeśli pozwolicie dołączę i do Was:)

Byłam dziś u lekarza...potwierdził ciążę:) założył kartę..dzidzia ma obecni 0.28 cm:) jestem w 6tc i 1 dniu:) termin mam na 28.01.2014

Możecie mnie dopisać do kolejnej wizyty 8 lipca:)

reklama
vinga jesteśmy w tej samej sytuacji! :-) i termin (21.01) też będzie miały taki sam (mam nadzieje)

Ja również wizytę serduszkową mam 11 czerwca- mam nadzieje że wszystko będzie ok i założymy kartę ciąży :tak:

Do góry