reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

inomama - ja też rocznik 77, ale wrzesień, tyko sobie nie chce dodawac lat wiec nie licze rocznikowo, ale po miesiacach, a wychodzi mi teraz dokladnie 35 i 8 miesiecy, urodze juz jako 36-latka pelną gębą ;)

grudnioweczka - ja bralam luteine dopochowowo przez 3 dni po tych moich skurczach w zeszla niedziele, i powiem ci ze przez te luteine zaczelo mnie popiekać tam! nie wiem czy to jakies skladniki dodatkowe wypelniajace tabletke, na ktore jestem uczulona czy cos , ale fakt faktem - po luteinie pieklo, odstawilam, minelo...

reklama
Wiecie co dziewczyny jak rodzilam 1 corke mialam 27 lat, byla na forum dziewczyna,ktora miala 34 lata i mi sie wydawalo o Jezu ale pozno sie zdecydowala.to juz prawie babcia! A teraz sama mam dobrze po 30-tce i co czuje sie jakbym miala 20 tylko duzo wiecej w glowie i wiecej cierpliwosci plus duzo wieksza radosc i docenienie macierzynstwa niz mialam po 20-tce. Wiec, ja uwazam, ze po 30-tce zaczyna sie najlepszy czas na dzieci.
z drugiej strony jest tak,ze jak sie dzieci szybko odchowa, to potem masz 40 lat i dzieci wyfruwaja z gniazda mozna zaczac ' zyc':-) ale dla dzieci mysle lepiej jest jak rodzice sa dojrzalsi i oddaja sie calkowicie dlugo wyczekanemu macierzynstwu.
teoche tak filozoficznie wyszlo;-)
no i nie obrazajac oczywiscie naszych 20- stek, nie o to chodzilo;-)

a w ogole to już trzeba update zrobić listy, usunęłam sie z dzisiaj i dołożyłam na 21 czerwiec ;)

Aktualizuję listę wizyt:
3 czerwca - delewarre - wizyta serduszkowa
5 czerwca - Kasienka_ - wizyta serduszkowa
5 czerwca - panna.nikt - wizyta kontrolna
6 czerwca -basiek-pierwsza wizyta u gin.
6 czerwca- justynaj- pierwsza wizytka zalozenie karty ciazy,bad.krwii
7 czerwca - anbas - wizyta kontrolna
7 czerwca - Salli - wizyta serduszkowa
11 czerwca - vinga89 - wizyta serduszkowa, założenie karty ciąży
13 czerwca - Salli wizyta u gin. założenie książeczki ciąży

13 czerwca - agagsm - pierwsza wizyta u gin
20 czerwca - malinka1984 - wizyta kontrolna
21 czerwiec - Elusia35 - wizyta kontrolna
25 czerwca - justynaj -pierwsze usg

Delewarre - mam nadzieje ze wszystko poszlo ok ;)?

Ja już po wizycie - ale się cieszę :-) Wszystko w porządku, serducho bije, wszystko na swoim miejscu. Uffff, już mi lepiej
:-) P1130440.jpg

Załączniki

• P1130440.jpg
    P1130440.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 44
Hej Dziewczynki:)

Jeśli pozwolicie dołączę i do Was:)

Byłam dziś u lekarza...potwierdził ciążę:) założył kartę..dzidzia ma obecni 0.28 cm:) jestem w 6tc i 1 dniu:) termin mam na 28.01.2014

Możecie mnie dopisać do kolejnej wizyty 8 lipca:)

reklama
vinga jesteśmy w tej samej sytuacji! :-) i termin (21.01) też będzie miały taki sam (mam nadzieje)

Ja również wizytę serduszkową mam 11 czerwca- mam nadzieje że wszystko będzie ok i założymy kartę ciąży :tak:

Do góry