reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Justynaj - ja też z sierpnia 77:) lew jestes? czy panna już?

Delewarre - cieszę się bardzo z Tobą!

a sama mam takie głupie myśli jakieś...i boję się poniedziałkowej wizyty. I mam wrażenie, ze mi brzuch maleje...buuuuuuu

reklama
Ikasia - &&&&&&&&& kciukasy za wizyte!!! Dziel sie wiesciami :)
delewarre- cudna fasolinka :)
ja mam wizyte jutro i juz zeby zacisam ze stresu...ehhhh. W grudniu wlasnie o tym czasie ciazy sie dowiedzialam ze mojemu babelkowi serduszko przestalo bic ;((( dlatego stresuje sie podwojnie :(

Anbas, ja przechodzilam przez to 2 razy, za trzecim rodzilam w 16 tyg....
Tez się już cholernie boje. Stresu mi ostatnio nie brakowało niestety, pogrzeb dziadka, choroba taty, praca, Julki szkoła... I jeszcze ze starym moim się nie mogę porozumieć, zaczęliśmy mówić innymi językami chyba...
Może jednak jutro odetchnę...

Ikasia kciuki zacisniete :)

Anbas Panna.nikt z nami Wasze maluszki urodza sie piekne i zdrowe ... pozytywnie myslec mi tu prosze

Inomama -lew:-)hehe wszyscy sie mnie w domu boja oprocz tej starszej corki,ktora jest skorpionem hehe:-) a ja takie slodkie lwiatko jestem

reklama
Ooo patrze zbiorowisko lewków? :-D Ja też Lew :-)

Panna nikt będzie dobrze.... musisz w to uwierzyć,... stres teraz wcale ci nie sprzyja.. ja też jestem po stracie i mogę sobie wyobrazić co czujesz...

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące!!!!

Do góry