reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
I ja się dopisuje do lwów, synuś również.

Ja dziś po wizycie , niestety na razie nie widu ni słychu, pusty pęcherzyk, ale to dopiero 5 tydzień. Gin kazała przyjść za dwa tygodnie, mam nadzieje,że już się coś pokaże.

olich, u mnie w 5 tygodniu lekarz nic nie widział i kazał się przygotować na poronienie. kilka dni później był już pęcherzyk i żółtko :) głowa do góry, będzie dobrze

Ja juz tez po wizycie...maluszek ma już cały 1 cm...serduszko ladnie bije...widzialam tylko na monitoarze....no i dzidzius juz wygląda jak mala kijaneczka:p Mowilam gince o moich bolach...dala mi nospe forte, mam brac przez tydzien, zeby rozluxnic mięsnie macicy, do tego magnez z B6...no i ostatni tydzien biorę hormony...z luteiny juz schodzimy calkowicie..dupka do kolejnej wizyty , czyli do 18 czerwca....no i wymiarowo dzidzius wskazuje na 7 tydzien, wiec podobine jak z OM....za 2 tyg karta ciąży...

No i dostalam juz zwolnienie z pracy, do 30 lipca:) ale zauwazylam ze ginka walnela sie przy kodzie pocztowwym w zwolnieniu...to będzie jakiś problem??

lkasia, zgadzam się z dziewczynami, że lepiej poprawić zwolnienie. zus jak może to do źle postawionego przecinka się przyczepi :p poza tym gratuluję udanej wizytki :)

reklama
Olich Będzie dobrze:) i tego się trzymajmy:) dziewczyny mają rację!!

Ikasia Również gratuluję wizyty!!:) najważniejsze że wszystko oki:)

Do góry