reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
I ja się dopisuje do lwów, synuś również.

Ja dziś po wizycie , niestety na razie nie widu ni słychu, pusty pęcherzyk, ale to dopiero 5 tydzień. Gin kazała przyjść za dwa tygodnie, mam nadzieje,że już się coś pokaże.

olich, u mnie w 5 tygodniu lekarz nic nie widział i kazał się przygotować na poronienie. kilka dni później był już pęcherzyk i żółtko :) głowa do góry, będzie dobrze

Ja juz tez po wizycie...maluszek ma już cały 1 cm...serduszko ladnie bije...widzialam tylko na monitoarze....no i dzidzius juz wygląda jak mala kijaneczka:p Mowilam gince o moich bolach...dala mi nospe forte, mam brac przez tydzien, zeby rozluxnic mięsnie macicy, do tego magnez z B6...no i ostatni tydzien biorę hormony...z luteiny juz schodzimy calkowicie..dupka do kolejnej wizyty , czyli do 18 czerwca....no i wymiarowo dzidzius wskazuje na 7 tydzien, wiec podobine jak z OM....za 2 tyg karta ciąży...

No i dostalam juz zwolnienie z pracy, do 30 lipca:) ale zauwazylam ze ginka walnela sie przy kodzie pocztowwym w zwolnieniu...to będzie jakiś problem??

lkasia, zgadzam się z dziewczynami, że lepiej poprawić zwolnienie. zus jak może to do źle postawionego przecinka się przyczepi :p poza tym gratuluję udanej wizytki :)

reklama
Olich Będzie dobrze:) i tego się trzymajmy:) dziewczyny mają rację!!

Ikasia Również gratuluję wizyty!!:) najważniejsze że wszystko oki:)

Do góry