reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

u nas juz niedługo 4 lata będzie jak jesteśmy po ślubie cywilnym a ona dalej mówi ze nie jesteśmy rodziną bo nie mamy kościelnego ;) ba mówi ze nie widziała cywilnego to tym bardziej nie będzie obchodzić z nami rocznicy . A nie widziała bo wtedy pracowała we włoszech i jej szkoda było kasy na bilet. No ale my jej powiedzieliśmy o ślubie w maju a ślub był końcem sierpnia. widocznie trzeba było rok wcześniej zaprosić jasnie Panią.
Mi już przestało zależeć na relacjach z nią. I nie będę o to zabiegać. Kolejna wizyta 19 czerwca i na pewno ode mnie nic nie usłyszy na temat dziecka

reklama
Anisen strasznie Ci współczuje z powodu sytuacji z teściowa, dobrze, ze masz sile odciąć się od tego, ale wyobrażam sobie, ze nie jest to łatwe.... Zawsze mi sie wydaje, ze takie zachowanie ze strony matek mezow wynika z ich niskiej samooceny, chyba nie czuja sie do konca dobrymi matkami skoro boja sie, ze syn je opusci dla zony i nowej rodziny....

Dziewczyny, jak któraś jest z Warszawy i ma chęć podowiadywać się róznych rzeczy od specjalistów zebranych w jednym miejscu ;) a na dodatek mieć możliwość zrobienia usg lub usg4d to fundacja Odety Moro - Figurskiej organizuje weekend dla mam w Wola Parku 22-23.06 w godzinach 10-17 :) Wszystko darmowe, tylko najgorsze, że nie ma zapisów tylko kto pierwszy ten lepszy.

A dla mam z Białegostoku, Bydgoszczy i Trójmiasta też będą takie dni :)

Zobaczcie na stronie Szczęśliwa mama | Fundacja Szczęśliwe Macierzyństwo

Anisen i zobacz jak zazdrosc moze niszczyc, to jest wlasnie ta durna zazdrosc matki o syna.Silna dziewczyna jestes i nie dasz jej sie, ja bym ja na wojne wyslala pewnie;-)

dziewczyny trzymam kciuki za wizyty &&&&& czekamy na dobre wiesci.
Anisen- lista wizyt na pierwszej stronie. Vinga aktualizuje na biezaco :-)

reklama
Ja już po wizycie, wszystko jest dobrze, serducho bije aż miło! Łezki mi wycisnęło ;)

Męczę się teraz z mdłościami i szukam czegoś co nadaje się do jedzenia ;)

Anisen
Mialam podobna sytuacje z jedyną ciotką mojego męża, nie przyszła na ślub bo dowiedziała się za późno!
A potem ma pretensje że jej nie odwiedzamy.... I to samo powiedziała :
"Na slub cywilny to nie przyjde, ja poczekam na kościelny"

A tu figa z makiem, my nie bedziemy brać kościelnego, za dużo kłopotów - już do cywilnego się umęczyliśmy...

Ostatnia edycja:
Do góry