reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

u nas juz niedługo 4 lata będzie jak jesteśmy po ślubie cywilnym a ona dalej mówi ze nie jesteśmy rodziną bo nie mamy kościelnego ;) ba mówi ze nie widziała cywilnego to tym bardziej nie będzie obchodzić z nami rocznicy . A nie widziała bo wtedy pracowała we włoszech i jej szkoda było kasy na bilet. No ale my jej powiedzieliśmy o ślubie w maju a ślub był końcem sierpnia. widocznie trzeba było rok wcześniej zaprosić jasnie Panią.
Mi już przestało zależeć na relacjach z nią. I nie będę o to zabiegać. Kolejna wizyta 19 czerwca i na pewno ode mnie nic nie usłyszy na temat dziecka

reklama
Anisen strasznie Ci współczuje z powodu sytuacji z teściowa, dobrze, ze masz sile odciąć się od tego, ale wyobrażam sobie, ze nie jest to łatwe.... Zawsze mi sie wydaje, ze takie zachowanie ze strony matek mezow wynika z ich niskiej samooceny, chyba nie czuja sie do konca dobrymi matkami skoro boja sie, ze syn je opusci dla zony i nowej rodziny....

Dziewczyny, jak któraś jest z Warszawy i ma chęć podowiadywać się róznych rzeczy od specjalistów zebranych w jednym miejscu ;) a na dodatek mieć możliwość zrobienia usg lub usg4d to fundacja Odety Moro - Figurskiej organizuje weekend dla mam w Wola Parku 22-23.06 w godzinach 10-17 :) Wszystko darmowe, tylko najgorsze, że nie ma zapisów tylko kto pierwszy ten lepszy.

A dla mam z Białegostoku, Bydgoszczy i Trójmiasta też będą takie dni :)

Zobaczcie na stronie Szczęśliwa mama | Fundacja Szczęśliwe Macierzyństwo

Anisen i zobacz jak zazdrosc moze niszczyc, to jest wlasnie ta durna zazdrosc matki o syna.Silna dziewczyna jestes i nie dasz jej sie, ja bym ja na wojne wyslala pewnie;-)

dziewczyny trzymam kciuki za wizyty &&&&& czekamy na dobre wiesci.
Anisen- lista wizyt na pierwszej stronie. Vinga aktualizuje na biezaco :-)

reklama
Ja już po wizycie, wszystko jest dobrze, serducho bije aż miło! Łezki mi wycisnęło ;)

Męczę się teraz z mdłościami i szukam czegoś co nadaje się do jedzenia ;)

Anisen
Mialam podobna sytuacje z jedyną ciotką mojego męża, nie przyszła na ślub bo dowiedziała się za późno!
A potem ma pretensje że jej nie odwiedzamy.... I to samo powiedziała :
"Na slub cywilny to nie przyjde, ja poczekam na kościelny"

A tu figa z makiem, my nie bedziemy brać kościelnego, za dużo kłopotów - już do cywilnego się umęczyliśmy...

Ostatnia edycja:
Do góry