reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

ooo to widzicie, ja poprzednio byłam świeżo zatrudniona więc dostawałam tyle ile na umowie. ciekawe jak teraz będzie, po chorobowym, macierzyńskim i wychowawczym :szok:

reklama
dzieki, ja w obecnym miejscu pracy pracuje juz ponad 2 lata wiec ,wiec wezma srednia z ostatnich 12 mscy tak jak piszecie. Najwazniejsze ze wyplacaja regularnie co msc :)

fifka wielkie kciukaski za dziewczynke :-)

zazdroszcze wam tego l4 dziewczyny :) Ja bede dymac do roboty do 23 grudnia....bleeeee.
Fifka no to &&&&&&&&&&&&&& mocno trzymam!!!!!

Vinga będziesz miała taką samą stawkę jak tą kiedy byłaś na macieżyńskim z Natankiem. :tak: Ja mam podobną sytuację bo w tej firmie pracowałam 8 miesięcy nim zaszłam w ciąże i też mam tyle ile na umowie wypłacane.

Dziękuję! Kochane jesteście! :*

Vinga nie mam pojęcia... od czasu kiedy ja byłam na chorobowym i macierzyńskim średnia krajowa poszła w górę więc i ja mam wyższą stawkę... no ale nie wiem jak to jest tym bardziej ze płatne jest 80% jeśli idziesz na rok. Wiem ze wypłacane jest tyle ile na umowie ale czy liczysię ta pierwsza czy po zmianach to już nie wiem...

Hej dziewczyny
Mam termin na 22.01.2014 :) a wiec jestem stycznióweczką. To moje 3 dzieciątko. Wczoraj lekarz zalecił mi duuuużo odpoczynku i wyrzucił na L4, a więc nareszcie mam czas zająć się sobą i dzidziuśkiem - mogę dołączyć?
... :-)
zapomniałam jak się wstawia suwaczek :baffled:

Na L4 mamy wypłacane średnią z ostatnich 12 miesięcy lub od ostatniej zmiany wymiaru czasu pracy, jeśli taka miała miejsce w tych ostatnich 12 miesiącach. Jeśli miałyście podwyżkę np. pół roku temu, a cały czas pracujecie na pełny etat to dostaniecie średnią z tych 2 umów. Ilość umów jako tako nie ma znaczenia, tylko wymiar czasu pracy czy się nie zmienił, bo wtedy liczyliby od tej zmiany.
Fifka, trzymam kciuki &&&&&&&&&&

Witaj kaczuszka:)

Jagus gratuluję Ci wizyty, że z pociechą wszystko jak być powinno:) A że wstydliwe, trudno trzeba sie uczyć cierpliwości od samego początku przy tych naszych bąblach:tak:Moze na nastepnej wizycie sie uda podejrzec/?

Fifka trzymam mocno kciuki za Twoje dzisiejsze USG, szkoda trochę ze dopiero o 16 ;-) wczesniej troche by sie przydało:-D

reklama
Do góry