reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Gratuluję wszystkim chłopców , dziewczynek, a przede wszystkim zdrowych dzieciaczków:tak:
Ja też zaczęłam mieć ostatnio straszne parcie na poznanie płci. Bo niby mi wszystko mi jedno <z cichym marzeniem o dziewczynce, ale chłopczyk też mile widziany>, to jak Was czytam to chciałabym wiedzieć już.
I ruchów też nie czuję jeszcze , ale nie martwię się, na pewno nie długo poczuję:-).

Hope, na pewno się doczekasz w końcu, chociaż sama wiem, jakie to czekanie bywa trudne... Grunt to się nie martwić. Hehehe, od wczoraj jestem taka mądra niby ;-)
I też mam ciśnienie na poznanie płci, a USG dopiero 6 września... a ja narwana jestem, nie cierpliwa, no ale może razem jakoś damy radę :-)

PS. Vinga, wpisz mi proszę USG 3D połówkowe 6.09 i wizytę połówkową na 10.09. Dzięki!

Ostatnia edycja:
a ja dzisiaj zapomniałąm sie pochwalic, ze zaliczyłam pierwszą noc z poduchą rogalem...nie było latwo...bo to pierwsza noc podczas której nie spałam na nbrzuchu...ale pierwszy raz nie wstałam z bólem kręgosłupa....wtrzeba będzie z nią spac:)O

no I nie wiem czy wczoraj wieczorem dzidzi do mnie nie zastukało pierwszy raz....albo to były moje jelita, bo juz sie nie powtórzyło...no zobaczymy...jesli to TO to niedlugo pewnie będę czuła:)

A ja dzisiaj wzielam komorke pusciłam kołyski na youtube i orzylozyłam do brzucha i dostałam chyba nozkami kilka razy tak na samym dole aż mi sie siku zachciało i później znowu zastukał i koniec juz go nie meczylam :)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt:-)
Pustiszi to maly footbolista albo...hiphopowiec? rosnie:-D

Ikasia poducha rogal jest fajna, ja pod koniec ciazy zaczelam uzywac, ale teraz chyba znow po nia siegne:-)

gratulacje kolejnych syneczkow!:) jeju jak się tu chłopczykowo u nas robi:p moj mąż aż wierzyc nie chce,ze tak nam sie na forum ta proporcja uklada:p

reklama
Dzięki dziewczyny za kciuki:) Ja już jestem po wizycie, maleństwo, zdrowe, bardzo ruchliwe, lekarz stwierdził że wg USG termin przesuwa mi się o tydzień i tak chyba faktycznie będzie bo to już kolejna wizyta na której to powtarza - ale styczniówką zostaję nadal bo termin wypada teraz około 14 stycznia;-) No i najważniejsze - dalej nie wiemy kto siedzi w brzuszku:zawstydzona/y: Bobas jest tak nieśmiały że nie było jak go podpatrzeć, chociaż lekarz próbował dobre 15 minut - maluch usiadł po turecku i ani myślał rozłożyć nóżek;-) No ale zaczynam myśleć że pewnie będzie dziewczynka bo gdzieś tam może by siusiaczek już się pokazał;-) Najważniejsze że dzidzia jest zdrowa - gin przez chwilę przełączył na 3d i zrobił nam zdjęcie buźki:-D Niestety jest tak przyciemnione że nie dam rady go zeskanować ale wygląda słodko:tak: Proszę przy okazji o wpisanie następnej wizyty na 17 września - nie wiem jak tyle czasu wytrzymam w tej niewiedzy;-)
I od dziś a właściwie od jutra jestem na L4... Kurczę, trochę mam mieszane uczucia jak pomyślę że tyle czasu spędzę w domu, że jutro muszę to zwolnienie zanieść i wypadałoby coś kierowniczce na ten temat powiedzieć tym bardziej że jej nie uprzedzałam że już się wybieram i jakoś tak chyba głupio mi będzie siedzieć w domu, przynajmniej na początku... A jak pracowałam to nie mogłam się doczekać tego leniuchowania;-) Ech, sama za sobą nie nadążam;-)

Do góry