reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Elusia cieszę się, że wszystko dobrze:-)
Vinga ja mam wizytę 6 czerwca. Jest to moja pierwsza wizyta, mam nadzieję, że ujrzę serduszko kropki. I jeśli wszystko będzie ok to założenie karty ciąży. Jeśli możesz to dodaj mnie do listy :)

reklama
ja chce juz srode tym bardziej ze dostalam jakiejs infekcji ... czy jest cos co mozna kupic bez lekarza a pomoze ?? jakies doswiadczenia ?

dziewczyny, alez mialam dzien :D widzialismy i slyszelismy serduszko :) bilo silnie,mocno i zaskakujaco szybko ;) maluszek ma juz 7,3 mm. Wedlug lekarza i serce i polozenie jak najbardziej w porzadku. Pobrali mi od razu 3 fiolki krwi na badania :D za 2 tygodnie kolejna wizyta, zalozenie karty ciazy, i mam nadzieje, kolejne USG :D

Jestem przeszczesliwa ;) Sprobuje wrzucic fotke do galerii

Mirka, gratuluję wspaniałych wieści, ja też nie mogę doczekać się wizyty. Zawsze są to wielkie emocje, jest strach ale potem z reguły wielka radość.
Anisen-już bałam się o Ciebie, złoty medal dla męża za teściową. Czy już wie o ciąży?

reklama
Do góry