reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

hmm w tym temacie mój post jest pierwszy więc mogę aktualizować raz dziennie listę i wklejać ją do pierwszego posta na 1 stronie.
zaraz tak zrobię

tylko jakbyście mi trochę pracy ujęły i jak podajecie nowe wizyty to piszcie tak żebym mogła od razu wkleić to do naszej tabelki :)
Data - nick - jaki cel wizyty

Ostatnia edycja:
reklama
hmm w tym temacie mój post jest pierwszy więc mogę aktualizować raz dziennie listę i wklejać ją do pierwszego posta na 1 stronie.
zaraz tak zrobię

tylko jakbyście mi trochę pracy ujęły i jak podajecie nowe wizyty to piszcie tak żebym mogła od razu wkleić to do naszej tabelki :)
Data - nick - jaki cel wizyty

Vinga- a wolalbys zeby ci podawac te informacje na priv czy w watku ogolnym np. styczniowym??

może piszmy tutaj (na wątku wizytowym) i tak czytam forum i tak. a najwyżej jak kogoś przegapię to ten ktoś da mi znać żebym wpisała wizytę

a tak poza tematem, właśnie się zważyłam i poleciały mi 2 kg w dół przez tydzień! czy to nie za dużo?

No to i ja się melduję.
gródnióweczka111-10.06.-cel: sprawdzenie czy serduszko już bije (teraz jest 5tc) no i chyba założenie karty (mam nadzieję)

to i ja się dopisuję
co prawda byłam już na jednym usg, ale widać było całe nic, tylko z krwi ciąża wyszła
teraz mam wizytę 10.06 - sprawdzimy jak szybko serducho bije:) mam nadzieję, że jedno a nie dwa...albo trzy nawet...patrząc na moje wielkie brzuszysko

vinga89 - ja tez stracilam ze 2 kg od kiedy wiem, ze jestem w ciazy, ale to chyba nic dzwinego, bo caly czas mnie mdli i nie mam apetytu wcale. Podobno to sie czesto zdarza, ze na poczatku ciazy sie nieco na wadze traci. A dzis wyczylam w necie, ze kobiety ktore na poczatku traca, potem szybciej tyja ;) Nie ma nic lepszego na napedzanie stracha niz internet, nie uwazacie ?:D

świetny pomysł z tą listą:) to i ja się dopisuję
6 czerwca - ivi - umówienie pierwszej wizyty/lub pierwsza wizyta, zależy od woli lekarza

Melduje ze wsztstko dobrze. Male ma 9,9 mm i jest ładnie umiejscowione, serduszko bije :) Mam luteinę ( tak jak przypuszczałam) i magnez, folik, prenatal a do tego żelazo. Jutro wstawię zdjęcie bo dziś padam na twarz, tyle co wróciliśmy z Krakowa .

Jutro poczytam co u Was. Buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry