reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Oj, to teraz będę miała stres, żeby się ten zarodek przypadkiem nie zaplątał gdzieś w jajowodzie, jeśli w ogóle gdzieś jest i się jeszcze nie wchłonął.

reklama
Fifka 18 mm?? Takie duze to w 6 tyg ja mialam dopiero 3,49 mm
To tak szybko malenstwo rosnie ?? Jejku :p
Na szczescie to mm a nie cm :p woow.:-)

A co do dr. To nie rozumie dla czego Ci zdjecia nie wydrukowala.skoro ona tylko guzik wciska :/:/
No i czemu nie pokazala nic :-( buu
No ale najwazniejsze ze zdrowe :-)

Katherinne ja sie pytalam lekarza czy jedno serduszko, to powiedzial narazie tak, ale roznie bywa, wiec wszystko sie moze zdazyc :p

Akuku maluszek rośnie 1mm dziennie :-D no i ja już jestem w praktycznie skończonym 9 tygodniu :) za jakieś 3-4 tygodnie idę na badanie prenatalne!

Katharinne noooo to co? trzymac kciuki za dwójeczkę???

Milusia tobie również gratuluję!! :-D

milusia, katherinne, fifka - Gratuluje!!!! Super wiesci!!! No i fotka cudna :) Bardzo sie ciesze, ze wszystko ok :) Moj baczek na ostatnim usg mial 15mm a to byl 7+4! wiec teraz to juz naprawde szybko poleci z tym "wzrostem" :) Mi lekarz powiedzial ze maluch moze rosnac nawet 1.2mm dziennie :)
No i w takim razie katherinne trzymam kciucki za parke!! :)

Aktualizuję listę wizyt:
31maja-mirka78-wizyta serduszkowa
3 czerwca - delewarre - wizyta serduszkowa
3 czerwca - Elusia35 - wizyta serduszkowa
5 czerwca - Kasienka_ - wizyta serduszkowa
5 czerwca - panna.nikt - wizyta kontrolna
6 czerwca -basiek-pierwsza wizyta u gin.
6 czerwca- justynaj- pierwsza wizytka zalozenie karty ciazy,bad.krwii
7 czerwca - anbas - wizyta kontrolna
7 czerwca - Salli - wizyta serduszkowa
11 czerwca - vinga89 - wizyta serduszkowa, założenie karty ciąży
13 czerwca - Salli wizyta u gin. założenie książeczki ciąży

13 czerwca - agagsm - pierwsza wizyta u gin
20 czerwca - malinka1984 - wizyta kontrolna
25 czerwca - justynaj -pierwsze usg

Anisen, jak wizyta? nie trzymaj nas w niepewności

Dziewczyny tylko sie cieszyc z tak radosnych wiesci:-) Katherine to masz do myslenia co? :-D No i tez trzymam kciuki, razem bedzie im razniej;-)

Akuku widze,ze Ty masz 2 chlopakow,tak jak ja 2 dziewczynki. Pewnie Wam sie dziewczynka marzy co? Bo u nas przydalaby sie troche odmiana od rozowosci i chetnie powiesilabym w szafie zielenie,blekity i brazy:tak:, ale jak bedzie dziewczyneczka to bedziemy juz wogole gorowaly nad naszym jedynym mezczyzna;-)wesolo bedzie

...Aktualizuję listę wizyt:...

vinga89 - Jak juz bedziesz tym moderatorem :) to proponuje przykleic sama liste z kalendarzem wizyt gdzies na gore tematow...I sama liste tylko aktualizowac...Bez komentarzy itd...bedzie czytelnie i od razu wiadomo kto, kiedy itd :)
Co Ty na to?

reklama
Anbas Tez tak myslalam, bo jak chce sie zobaczyc np. Kto dzis idzie na badanie i napisac cos milego, to trzeba szukac listy po roznych stronach;-)

Do góry