reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Oj, to teraz będę miała stres, żeby się ten zarodek przypadkiem nie zaplątał gdzieś w jajowodzie, jeśli w ogóle gdzieś jest i się jeszcze nie wchłonął.

reklama
Fifka 18 mm?? Takie duze to w 6 tyg ja mialam dopiero 3,49 mm
To tak szybko malenstwo rosnie ?? Jejku :p
Na szczescie to mm a nie cm :p woow.:-)

A co do dr. To nie rozumie dla czego Ci zdjecia nie wydrukowala.skoro ona tylko guzik wciska :/:/
No i czemu nie pokazala nic :-( buu
No ale najwazniejsze ze zdrowe :-)

Katherinne ja sie pytalam lekarza czy jedno serduszko, to powiedzial narazie tak, ale roznie bywa, wiec wszystko sie moze zdazyc :p

Akuku maluszek rośnie 1mm dziennie :-D no i ja już jestem w praktycznie skończonym 9 tygodniu :) za jakieś 3-4 tygodnie idę na badanie prenatalne!

Katharinne noooo to co? trzymac kciuki za dwójeczkę???

Milusia tobie również gratuluję!! :-D

milusia, katherinne, fifka - Gratuluje!!!! Super wiesci!!! No i fotka cudna :) Bardzo sie ciesze, ze wszystko ok :) Moj baczek na ostatnim usg mial 15mm a to byl 7+4! wiec teraz to juz naprawde szybko poleci z tym "wzrostem" :) Mi lekarz powiedzial ze maluch moze rosnac nawet 1.2mm dziennie :)
No i w takim razie katherinne trzymam kciucki za parke!! :)

Aktualizuję listę wizyt:
31maja-mirka78-wizyta serduszkowa
3 czerwca - delewarre - wizyta serduszkowa
3 czerwca - Elusia35 - wizyta serduszkowa
5 czerwca - Kasienka_ - wizyta serduszkowa
5 czerwca - panna.nikt - wizyta kontrolna
6 czerwca -basiek-pierwsza wizyta u gin.
6 czerwca- justynaj- pierwsza wizytka zalozenie karty ciazy,bad.krwii
7 czerwca - anbas - wizyta kontrolna
7 czerwca - Salli - wizyta serduszkowa
11 czerwca - vinga89 - wizyta serduszkowa, założenie karty ciąży
13 czerwca - Salli wizyta u gin. założenie książeczki ciąży

13 czerwca - agagsm - pierwsza wizyta u gin
20 czerwca - malinka1984 - wizyta kontrolna
25 czerwca - justynaj -pierwsze usg

Anisen, jak wizyta? nie trzymaj nas w niepewności

Dziewczyny tylko sie cieszyc z tak radosnych wiesci:-) Katherine to masz do myslenia co? :-D No i tez trzymam kciuki, razem bedzie im razniej;-)

Akuku widze,ze Ty masz 2 chlopakow,tak jak ja 2 dziewczynki. Pewnie Wam sie dziewczynka marzy co? Bo u nas przydalaby sie troche odmiana od rozowosci i chetnie powiesilabym w szafie zielenie,blekity i brazy:tak:, ale jak bedzie dziewczyneczka to bedziemy juz wogole gorowaly nad naszym jedynym mezczyzna;-)wesolo bedzie

...Aktualizuję listę wizyt:...

vinga89 - Jak juz bedziesz tym moderatorem :) to proponuje przykleic sama liste z kalendarzem wizyt gdzies na gore tematow...I sama liste tylko aktualizowac...Bez komentarzy itd...bedzie czytelnie i od razu wiadomo kto, kiedy itd :)
Co Ty na to?

reklama
Anbas Tez tak myslalam, bo jak chce sie zobaczyc np. Kto dzis idzie na badanie i napisac cos milego, to trzeba szukac listy po roznych stronach;-)

Do góry