reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
grudnióweczka to chyba niemożliwe ze w 14 tygodniu 450g. wlasnie zerknełam na te tabele co ktoras z was wczoraj wkleila i wychodzi z niej ze taka waga to w 23 tygodniu

my z oliwka juz po badaniu, motylek (plaster z ręki) juz odlecial, nie bylo tak strasznie chociaz lekki stresik zanim jeszcze igla byla wbita byl i uciekanie z rączka. teraz 10 dni cczekam na wyniki

grudnióweczka: gratuluję wizyty, ale dziecię chyba duże? ;) i wstydliwe - coś mi na chłopca pasuje łobuziak :-p
ikasia: powodzenia u neurologa. Ja nie pamiętam - ty chcesz wskazanie na CC czy nie? bo nie wiem czego życzyć:blink:

Grudinióweczka gratulacje :) Powiedz który tyg jestes???? Duza dzidzia, moj Natuś na 3d w 21 tyg mial 625g , waga przy urodzeniu to 4700:)

reklama
Do góry