reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
a ja dziewczynki za tydzien w poniedziałek może poznam płęc ojego maluszka...już się nie mogę doczekac...
Ale w ten wtorek będę u mojego brata to mi zrobi usg...przynjamniej GO/JĄ zobaczę sobie:):)

A jutro prosze o kciuki bo mam wizyte u neurolog...ciekawe czy mi wypisze skierowanie na cesarke..

Pustiszi fajna tabelka zostawiam sobiae w zakłądkach bo we wtorek ide na usg to sobie porównam:)

Dziewczyny jutro wizytujące trzymam kciuki za zdrowie malutkich bobasków, acha i za wizytę u neurologa też.

a teraz najnowsza wiadomość - chyba cos poczulam, tzn powinnam wiedziec czy to na pewno to bo to juz 2 ciąża ale ja mam stale problemy z jelitami i nie chce sie mylnie cieszyc bo moze to wlasnie jelita. ale serducho i tak szybciej zabiło:)

reklama
dona to wslochoj sie ;)) hehe
pustiszi nie martw sie dla mnie ta tabeka jakas dziwna wszystkie z dziewczyn teraz co wracaly 16,17 tydzien to mowily ze ich dzieciatka wazyly po ok 170 gram a tam jest na ten tydzien 80-100 gram to przecierz sie wgl nie zgadza ;) ile twoj maluch wazyl ;)?

Do góry