reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
a ja dziewczynki za tydzien w poniedziałek może poznam płęc ojego maluszka...już się nie mogę doczekac...
Ale w ten wtorek będę u mojego brata to mi zrobi usg...przynjamniej GO/JĄ zobaczę sobie:):)

A jutro prosze o kciuki bo mam wizyte u neurolog...ciekawe czy mi wypisze skierowanie na cesarke..

Pustiszi fajna tabelka zostawiam sobiae w zakłądkach bo we wtorek ide na usg to sobie porównam:)

Dziewczyny jutro wizytujące trzymam kciuki za zdrowie malutkich bobasków, acha i za wizytę u neurologa też.

a teraz najnowsza wiadomość - chyba cos poczulam, tzn powinnam wiedziec czy to na pewno to bo to juz 2 ciąża ale ja mam stale problemy z jelitami i nie chce sie mylnie cieszyc bo moze to wlasnie jelita. ale serducho i tak szybciej zabiło:)

reklama
dona to wslochoj sie ;)) hehe
pustiszi nie martw sie dla mnie ta tabeka jakas dziwna wszystkie z dziewczyn teraz co wracaly 16,17 tydzien to mowily ze ich dzieciatka wazyly po ok 170 gram a tam jest na ten tydzien 80-100 gram to przecierz sie wgl nie zgadza ;) ile twoj maluch wazyl ;)?

Do góry