reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Pustiszi zapiszę sobie :tak: dzięki!!

Mi się zgadza, ale tylko co do wzrostu i wagi a nie tygodni. Byłam w 16 tygodniu i mały ważył 156g i miał 13cm. Ale to jest wartość dla 18 tygodnia nie 16... choć mi gin mówiła że ciąża jest starsza niż wynika z OM.

reklama
Dziewczyny dzięki za &&&&&&& i proszę dalej trzymać. Ja również mam zaciśnięte, za wizytę u neurologa też.

Co do bielizny, to ja tylko stringi. Teraz zakładam czasem pełniejsze np jak idę do lekarza (choć i to nie zawsze). A w stanikach zawsze fiżbiny wyciągam bo mnie gniotą, haha

hej z samiuśkiego ranka, pewno nie jedna z was jezscze odwraca sie na drugi bok, ja niestey ide na badanie krwi i moczu i juz wstlam bo pecherz nie daje mi ostatnio pospac, nawet w nocy wstaje a musialam zebrac do pojemnika:), ide tez z cora na badania panelu pediatrycznego, pewno odstawi niezla szopke przy pobraniu krwi z zyly, ale trudno jakos bedzie trzeba to zniesc

reklama
No to ja już po wizycie-z dzidziolkiem wszystko OK, choć nie wiem jeszcze kto tam u mnie zamieszkał. Waży 450g i nieźle fika. Pomiary (głowa, brzuszek i kość udowa) w normie.
Na następny raz wezmę płytę bo zdjęcia dziś nie dostałam, BUUUUU

Do góry