reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Pustiszi zapiszę sobie :tak: dzięki!!

Mi się zgadza, ale tylko co do wzrostu i wagi a nie tygodni. Byłam w 16 tygodniu i mały ważył 156g i miał 13cm. Ale to jest wartość dla 18 tygodnia nie 16... choć mi gin mówiła że ciąża jest starsza niż wynika z OM.

reklama
Dziewczyny dzięki za &&&&&&& i proszę dalej trzymać. Ja również mam zaciśnięte, za wizytę u neurologa też.

Co do bielizny, to ja tylko stringi. Teraz zakładam czasem pełniejsze np jak idę do lekarza (choć i to nie zawsze). A w stanikach zawsze fiżbiny wyciągam bo mnie gniotą, haha

hej z samiuśkiego ranka, pewno nie jedna z was jezscze odwraca sie na drugi bok, ja niestey ide na badanie krwi i moczu i juz wstlam bo pecherz nie daje mi ostatnio pospac, nawet w nocy wstaje a musialam zebrac do pojemnika:), ide tez z cora na badania panelu pediatrycznego, pewno odstawi niezla szopke przy pobraniu krwi z zyly, ale trudno jakos bedzie trzeba to zniesc

reklama
No to ja już po wizycie-z dzidziolkiem wszystko OK, choć nie wiem jeszcze kto tam u mnie zamieszkał. Waży 450g i nieźle fika. Pomiary (głowa, brzuszek i kość udowa) w normie.
Na następny raz wezmę płytę bo zdjęcia dziś nie dostałam, BUUUUU

Do góry