reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Jestem juz po wizycie u neurolog...powiedziala, ze torbiel którą mam nie przeszkadza w normlanym funkcjonowaniu, natomiast podczas naturalnego porodu, gdy wzrasta ciśnienie bardzo, jest ryzyko, minimalne ze pęknie...więc po co ryzykowac...no I odstałam, zaświadczenie o treści " ze względu na zmiany ogniskowe w CUN zaleca się poród przez cesarskie cięcie"...czy sie ciesze...? nie wiem sama...jakoś byłam juz od dawna oswojona z myslą o cesarce, teraz mam tylko na to papierek...muszę go przymocowac do karty ciązy I udac się do ginki:)

A jutro będę u mojego brata to podejrze sobie moje dziecie:):) ciekawe ile juz ma:):)

dona- dobrze że mała zniosła to dzielnie ale i brawo dla ciebie...matce zawsze ciezko na to patrzeć a ty jeszcze musiałaś pewnie jej tą ręke trzymać...podejrzewasz u córki jakąś alergię? i robisz panel pediatryczny tak? a robaki wykluczylaś?

gratuluję udanych wizyt

ja spadam sałatka czeka do zrobienia i dziecie mi dzis zasneło niespodziewanie idę obudzić bo bedzie mi do pólnocy harcować

Ikasia jak trzeba to trzeba :) Czasem nie da sie rodzic chocbyśmy chciały. Wiem cos o tym. Masz sporo czasu ,wiec sie oswoisz z tą mysla do porodu:) Ja pewnie tez taką kartke dostanę bo ginka juz mi dawno wspomniala,ze mi wypisze takie skierowanie na cc

Ikasia CC ma tą zaletę że będziesz znała termin porodu :-D ciekawe jak będzie u mnie...

Kochane gdzie reszta?? Vinga to wiem że będzie późno ale co z wami laski?? Czekamy na wieści!!!

już piszę już.
nie było dziś widać czy chłopiec bo całkiem nogami sobie pupę zasłonił. waży 153g :) i tak naprawdę to wszystko czego się dziś dowiedziałam. spał mały uparciuszek i nie chciał się ruszać

reklama
heh o jaka ladna waga a na tych wszystkich glopich stronach pisza ze okolo 80 gram dziecko w tym tyg wazy! :( super gratulacje udanej wizyty i widzisz maluszek zdrowy moze bedzie leniuszek ze nie czujesz mocnych kopniec kochana :)

Do góry