Pustiszi nawet mi nie mow o kiszonej kapuscie, jutro znow obrabuje polski sklep.sie uciesza;-)
i mam problem, bo mieszkamy sobie tak troche od miasta, dookola co chwile jakies gospodarstwo i tylko tabliczki z napisem: ziemniaki, miod, groszek, i czego jeszcze dusza zapragnie,jajka,rabarbar.a wczoraj...masakra patrze oczom nie wierze: zwykle takie jak polskie ogorki! Tutaj w sklepach sprzedaja tylko te duze wezowe i nie wierzylam,ze tu kiedys polskie ogorki zakisze. I jak mnie wzielo na malosolne...tylko teraz mam problem, bo mam 3 kilo ogorkow, ani takiego kopru jak do kiszenia, ani chrzanu...czosnek tylko mam. A oni tutaj zupelnie inaczej robia wiec skladnikow nie kupie. Napad na polski sklep bedzie nieunikniony jutro. Przeciez nie zmarnuje tylu ogorkow, a poza tym...te malosolne ogorki, moj chlopiec bardzo chetnie zje
teraz zawsze jak mam na cos ochote, to wszystko wina tego chlopca z brzucha, moj facet mieknie i kupuje wszystko co chce
Ale jaja Fifka Ty to masz dziewczynkowe objawy a Adriana nosisz:-)ja juz przestalam wierzyc w cokolwiek.albo jak juz to trzeba powiazac te zachcianki z tendencja do mdlosci lub potwornym zmeczeniem, to moze by sie cos wydedukowalo;-)
blulovi mam to samo majtki i staniki moglabym oddac 2 numery chudszej kolezance. Nosze tez aktualnie baaardzo rozciagliwe stringi i mysle o zakupie czegos dodatkowo, bo jak mi nadal tak dupsko bedzie rosnac to niedlugo bede bez majtek chodzic. I jak mnie ktos w razie czego zgwalci to moja wina.tak mnie siostra mlodsza pouczala. Jak jak raz po domu chodzilam bez, tylko w sukience, to moj sie czepial,ze dzidziusiowi zimno