reklama
kasia150491
Mamusia synusia:)
tak, ja też jeszcze na syneczka czekam nie wstrzymujcie juz limitu
justynaj
Fanka BB :)
Diablica to ja mam tak jak Ty moje dziewczyny byly dzikuski na slodycze, a chlopak to wedkarz, musze sie naprawde hamowac,zeby nie jesc za duzo, bo podobno nie mozna za duzo np.lososia itd,ze wzgl. na sladowe il.rteci.
a z kolei slodkie to wiesz co, ciemna czekolada z orzechami ewentualnie, a jak juz ktos ciasto postawi do kawy to ok, ale nie zebym pozerala wzrokiem witryny cukierni;-).
wczoraj za to najadlam sie oliwek,taka salatka ciemne i zielone z feta, wiec jak maly zaczal harcowac w brzuchu to tylko sie zastanaeialam, czy mu tak smakuje czy tam sie skreca bo go tak mdli;-)starsza corcia kocha oliwki tez duzo w ciazy jadlam
podsumowujac to na chlopca obstawiam u Ciebie,tak mi sie wydaje
Dziewczyny zycze Wam by Wasze marzenia o corci/synusiu sie spelnily, i by dzieciaczki byly przede wszystkim zdrowe:-)
a z kolei slodkie to wiesz co, ciemna czekolada z orzechami ewentualnie, a jak juz ktos ciasto postawi do kawy to ok, ale nie zebym pozerala wzrokiem witryny cukierni;-).
wczoraj za to najadlam sie oliwek,taka salatka ciemne i zielone z feta, wiec jak maly zaczal harcowac w brzuchu to tylko sie zastanaeialam, czy mu tak smakuje czy tam sie skreca bo go tak mdli;-)starsza corcia kocha oliwki tez duzo w ciazy jadlam
podsumowujac to na chlopca obstawiam u Ciebie,tak mi sie wydaje
Dziewczyny zycze Wam by Wasze marzenia o corci/synusiu sie spelnily, i by dzieciaczki byly przede wszystkim zdrowe:-)
Ostatnia edycja:
diablica3010
mama na cały etat
justyna a no widzisz hehe dzięki za wróżbę...synkiem nie wzgardzę, mam już corę byłby komplet
Calineczka001 - Tak mi wychodzi z obliczeń
kaha ja Ci zaraz dam same dziewczynki - ja na Filipka czekam
malinka to obie czekamy na 8 sierpnia
Calineczka001
Fanka BB :)
kaha licz Kobieto raz jeszcze! na bank siusiaka ominęłaś
zachcianek ciąg dalszy - kasza manna z truskawkami :-)
zachcianek ciąg dalszy - kasza manna z truskawkami :-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
A guzik!!! Ja wcinam słodkie... głównie żelki (wczoraj pół kilo zjadłam....) a noszę chłopaka!! Ogórków kiszonych ani razu nie jadłam bo jakoś mi się zupełnie nie chce kwastoty... a z Konradem pierwszym objawem było odrzucenie od słodyczy tak więc ja wam to mówię TO TYLKO GŁUPIE PRZESĄDY! Jestem tego żywym dowodem...
P
Pustiszi
Gość
Fifka się zgodzę bo ja kiszone wżeram teściowa zrobiła dwa słoiki po 3 litry kiszonych i po tygodniu nie ma słodyczy nic czasami na loda mnie złapie... I mowia ze dziewczynka urode zabiera mamie no to ja urodze modela bo mnie tak zjadło malo kiedy sie malowałam podkladem mocniej teraz nie ma szans
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
To akurat zachcianki masz typowo na chłopaka U mnie zupełnie na odwrót i to jest najbardziej śmieszne! Własnie obaliłam pół litra lodów wiśniowych aż mi się uszy trzęsły!! W lodowce wędlina i kiełbasa... głodna jestem ale nie tkne...