reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Kaha gratuluje z calego serca!!! wiem co czjesz, bo ja z kolei po cichu liczylam na chlopca,choc glosno tego nie mowilam, i jak pani juz na pierwszy rzut oka mowi, o tu mozemy zobaczyc sisiorka, to az krzyknelam czyli to chlopiec!!? po dwoch dziewczynkach marze o chlopiecych ciuszkach i samochodzikach jezdzacych po domu:-)
aaa i ja wrozylam Ci dziewczynke pamietasz? a to juz dosc dawno bylo,ladnych pare dni temu;-)

Kajtek zycze ci synusia naprawde, masz taka sytuacje jak ja,troche duzo tych rozowych sukienek w domu co?;)

reklama
Dziękuję wam dziewczyny :* :*
Ja jakoś tak czułam tą córkę od początku. Imiona wybierałam dla córki, ciagle o córce. Coś jednak w tym jest :)

Żadnych objawów ciążowych nie miałam oprócz siku i bólu piersi. Uroda mi się nie zmieniła, może trochę promienieję (tak mi mówią). Do tego miałam większą ochotę na słodkie. A tak to nic:) Więc przepowiednie, że córka zabiera urodę itp. są błędem:)

Ja myślę, że dziewczyny które jeszcze nie wiedzą a nie były na wizycie podglądać będą miały dziewczynki:) Tak jakoś mi podpowiada intuicja. U siebie też mi tak podpowiadała :p Za dużo już chłopaków, czas na dziewczyny :)

kaha ja przy córce też pożerałam słodycze ale twarz mialam straszna nie tylko twarz...miałam straszne wypryski nawet na brzuchu i dopiero 6 miesiecy po porodzie całkowicie znikły....teraz do słodkiego tak nie ciagnie i twarz nie taka straszna ale jednak skłonność do wyprysków w ciazy chyba mi została....takze mi córa urode zabrała...ale to nic bo w zamian ona jest prześliczna

reklama
Do góry