reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

dziewcsyny czy to normlne ze bardzo mnie boli brzuch....mam strasznie dziwe skurcze maciciy....nie wiem co robic....jestem sama w domu...strasznie sie boje ze cos sie z malenstwem dzieje....choc wmawiam sobie ze to macica sie rozciaga...:-:)-:)-(

reklama
ikasia połóż sie jak masz weź nospe jest rozkurczowa i staraj sie wyciszyć....jeśli nie przejdzie dzwoń do gina i po męża

macica jak sie rozciąga to ciągnie nie ma skurczów.....wiesz jak rozpoznać takie skurcze? miałas kiedyś grype żołądkową czasami wtedy są takie skurcze...bolesne i czujesz że to ewidentnie skurcze

Ostatnia edycja:
Ikasia ja wzielabym nospe i polozylabym się do łóżeczka. Odpocznij koniecznie. Miałam dzień pełen wrażeń. Będzie ok.

Juz puściło....nie wiem czy to były skurcze czy cignięcie...nie skupialam sie:p pierwszy raz w zyciu mialam az taki bol brzucha...masakra...
A po męża nie mam co dzwonic bo wyleciał dzisiaj z pracy na jeden dzien do pragi:pbyl caly jeden dzien w domu...bo w niedziele wrocil z Turcji....a ja siedze w domu:baffled:ale jakbym miala leżec kolejne 7 miesiecy to będę....byleby dzidziuś byl zdrowy

Juz puściło....nie wiem czy to były skurcze czy cignięcie...nie skupialam sie:p pierwszy raz w zyciu mialam az taki bol brzucha...masakra...
A po męża nie mam co dzwonic bo wyleciał dzisiaj z pracy na jeden dzien do pragi:pbyl caly jeden dzien w domu...bo w niedziele wrocil z Turcji....a ja siedze w domu:baffled:ale jakbym miala leżec kolejne 7 miesiecy to będę....byleby dzidziuś byl zdrowy

Ikasia, ja w niedziele rano, oraz dzisiaj w nocy miałam IDENTYCZNE objawy!
Krótki ale bardzo mocny skurcz, bardzo bolesny.

Przeraziłam się tą niedzielą i poleciałam w poniedziałek do lekarza, ale stwierdził że nie ma odwarstwiania się kosmówki więc mnie trochę uspokoił, wygląda że maluszek dalej rośnie, dziś znów w nocy miałam taki krótki, mocny skurcz, mimo że zażywam już luteinę dopochwowo oraz magnez. Nie wiem co to oznacza, mam nadzieję że nic złego...Pocieszam się że to jakieś takie reakcje mojej tyłozgiętej macicy, czy coś...

Daj proszę znać co u Ciebie, jak będziesz na wizycie, dobrze?

Ikasia - Gratulacje!!! Sliczne zdjecie malenstwa!!! :)
Anisen - &&&&&&&&& kciukasy za dzisiejsza wizyte :)

Ja tez dzis rano mialam jakies takie dziwne bole...Sorry za opis ale mialam wrazenie jakby mi chcialo pochwe na lewa strone obrocic :baffled: no tak mnie jakos w srodku skrecalo... ;/ Mam nadzieje ze to nic powaznego...:baffled:

reklama
No to widzę, ze nie tylko ja mam takie bóle...ja się pocieszam, że to poprostu maleszek się mocno wgryza w macice:):)

Do góry