reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Hej, ja dziś na wizytę na 15.45. Boję się.
W dodatku odebrałam wyniki morfologii i mam podwyższone granulocyty i obniżone monocyty. Któraś z Was miała tak może? Martwić się bardzo? Leukocyty też podwyższone, ale to wiem, że normalne. Proszę o kciuki.

reklama
Grudniówka dzięki :-D mam nadzieję że nie dam się omamić nałogowi po raz kolejny...

Inomama hehe pewnie i tak zostanie :-)

Elama w takim razie kciuki za siuraka!!!

Kochane trzymam kciuki bardzo mocno za wasze wizyty!!!!Anisen Yoanna POWODZENIA!! Najważniejsze żeby nasze maluszki były zdrowe!!! :-D

wizyta zaliczona

dzidzi nadal zostaje dzidzi:)
wszystko co trzeba ma, po raz pierwszy okresliła wiek ciąży prawie identycznie jak z om wg niej jest jeden dzień starszy 6 dzień 14 tygodnia

co prawda po raz pierwszy udało sie jej mnie wkurzyć
Na poprzedniej wizycie byłam 2 tygodnie temu było USG, a ona dziś ,że to usg trochę spóźnione, bo powinno byc tydzien wczesniej jakby to moja wina była, że ona się nie doliczyła.
Po drugie ostatnie poprosiłam ją o wydruk, ale już po badaniu więc stwierdziła, że zostało taki rozmazane więc mi tego nie wydrukuje. Dzis byłam w innym gabinecie bo ma chyba tu lepszy aparat i od razu poprosiłam o wydruk to stwierdziła,że narazie robi pomiary. Po badaniu pytam się czy mi zrobi a ona , że moge iśc prywatnie(nie do niej tylko ogólnie) to mogę mieć nawet filmik.
odpowiedziałam, że filmik mnie nie interesuje chciałabym tylko jakis pojedynczy wydruk, i czy tam gdzie zawsze jestem da rade wydrukować, stwierdziła, że nie. To kurcze nie mogła od razu powiedzieć jak człowiekowi , że nie może zrobić wydruku tylko kombinuje...

olich ale baba , nawet zdjecia zaluje ;(ale super ze wszystko oki ;) !
fifka ja tez po karmieniu łucji w smieszny sposób wrocilam do papierochów mialam bardzo nerwowe spotkanie i kupilam sobie paczke cienkich , chcialam tylko jednego a ze byla paczka to mowie a co mi spale do konca no i sie zaczelo ale jak sie dowiedzialam ze ciaza to zucilam po tygodniu okolo , z luska strasznie długo nie moglam zucic i zaluje ;:)zawstydzona/y:

dziewczynki kciuki za wizyty i czekamy na relacje ;))

elama- piszesz, że umawiasz się na NFZ bo za długo musisz czekać do swojej na termin. A powiedz mi mówisz później o tym swojej lekarce? :) Bo jak mi teraz w piątek nie powie jaka płeć to też zamierzałam pójść na NFZ ale nie wiem kompletnie co mam powiedzieć :p

A co do palenia. To jak się tylko dowiedziałam o ciąży to rzuciłam. Ale coś wydaje mi się, że wrócę. Bo jak spotykam się z kimś kto pali to mam taką ochotę zapalić ;/

nieeee, stwierdziłam,że nie wytrzymam do 14!! (planowana wizyta u gin na NFZ). złapałam za telefon i już :) jutro o 16;15 u mojej ulubionej pani doktor wraz z mężusiem mamy zamiar zobaczyć zdrowiutkiego naszego skarba!! Milutkim gratisem byłby dyndajacy siuraczek..... prosze o pozytywne fluidy!!

Ostatnia edycja:
Olich - ale babsztyl ... Ale dobrze ze dzidzi zdrowe :) to lekarz nie wie że to radość i mama chce mieć zdjęcie ale babaaa eeeh...

A wiecie co zrobili teraz wogole się nie płaci za badania Prenatalne w maju było 200€ od czerwca 120€ a teraz ginka mówi że znieśli bo to powinno być normalne badanie dostępne dla każdej matki... Całkiem miło

reklama
Olich, ale babsztyl głupi, na kartkę papieru i tusz jej szkoda, jakby to jeszcze ona za to płaciła :no: gratuluję zdrowiutkiej dzidzi, to najważniejsze.

&&& za pozostałe wizyty :)

PROŚBA JESZCZE!!! WYSYŁAJCIE DATY WIZYT DO MNIE NA PW!!! sporo piszecie, a ja ostatnio czasu mniej mam i nie chcę którejś daty przeoczyć w tym natłoku postów

Do góry