reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Hej, ja dziś na wizytę na 15.45. Boję się.
W dodatku odebrałam wyniki morfologii i mam podwyższone granulocyty i obniżone monocyty. Któraś z Was miała tak może? Martwić się bardzo? Leukocyty też podwyższone, ale to wiem, że normalne. Proszę o kciuki.

reklama
Grudniówka dzięki :-D mam nadzieję że nie dam się omamić nałogowi po raz kolejny...

Inomama hehe pewnie i tak zostanie :-)

Elama w takim razie kciuki za siuraka!!!

Kochane trzymam kciuki bardzo mocno za wasze wizyty!!!!Anisen Yoanna POWODZENIA!! Najważniejsze żeby nasze maluszki były zdrowe!!! :-D

wizyta zaliczona

dzidzi nadal zostaje dzidzi:)
wszystko co trzeba ma, po raz pierwszy okresliła wiek ciąży prawie identycznie jak z om wg niej jest jeden dzień starszy 6 dzień 14 tygodnia

co prawda po raz pierwszy udało sie jej mnie wkurzyć
Na poprzedniej wizycie byłam 2 tygodnie temu było USG, a ona dziś ,że to usg trochę spóźnione, bo powinno byc tydzien wczesniej jakby to moja wina była, że ona się nie doliczyła.
Po drugie ostatnie poprosiłam ją o wydruk, ale już po badaniu więc stwierdziła, że zostało taki rozmazane więc mi tego nie wydrukuje. Dzis byłam w innym gabinecie bo ma chyba tu lepszy aparat i od razu poprosiłam o wydruk to stwierdziła,że narazie robi pomiary. Po badaniu pytam się czy mi zrobi a ona , że moge iśc prywatnie(nie do niej tylko ogólnie) to mogę mieć nawet filmik.
odpowiedziałam, że filmik mnie nie interesuje chciałabym tylko jakis pojedynczy wydruk, i czy tam gdzie zawsze jestem da rade wydrukować, stwierdziła, że nie. To kurcze nie mogła od razu powiedzieć jak człowiekowi , że nie może zrobić wydruku tylko kombinuje...

olich ale baba , nawet zdjecia zaluje ;(ale super ze wszystko oki ;) !
fifka ja tez po karmieniu łucji w smieszny sposób wrocilam do papierochów mialam bardzo nerwowe spotkanie i kupilam sobie paczke cienkich , chcialam tylko jednego a ze byla paczka to mowie a co mi spale do konca no i sie zaczelo ale jak sie dowiedzialam ze ciaza to zucilam po tygodniu okolo , z luska strasznie długo nie moglam zucic i zaluje ;:)zawstydzona/y:

dziewczynki kciuki za wizyty i czekamy na relacje ;))

elama- piszesz, że umawiasz się na NFZ bo za długo musisz czekać do swojej na termin. A powiedz mi mówisz później o tym swojej lekarce? :) Bo jak mi teraz w piątek nie powie jaka płeć to też zamierzałam pójść na NFZ ale nie wiem kompletnie co mam powiedzieć :p

A co do palenia. To jak się tylko dowiedziałam o ciąży to rzuciłam. Ale coś wydaje mi się, że wrócę. Bo jak spotykam się z kimś kto pali to mam taką ochotę zapalić ;/

nieeee, stwierdziłam,że nie wytrzymam do 14!! (planowana wizyta u gin na NFZ). złapałam za telefon i już :) jutro o 16;15 u mojej ulubionej pani doktor wraz z mężusiem mamy zamiar zobaczyć zdrowiutkiego naszego skarba!! Milutkim gratisem byłby dyndajacy siuraczek..... prosze o pozytywne fluidy!!

Ostatnia edycja:
Olich - ale babsztyl ... Ale dobrze ze dzidzi zdrowe :) to lekarz nie wie że to radość i mama chce mieć zdjęcie ale babaaa eeeh...

A wiecie co zrobili teraz wogole się nie płaci za badania Prenatalne w maju było 200€ od czerwca 120€ a teraz ginka mówi że znieśli bo to powinno być normalne badanie dostępne dla każdej matki... Całkiem miło

reklama
Olich, ale babsztyl głupi, na kartkę papieru i tusz jej szkoda, jakby to jeszcze ona za to płaciła :no: gratuluję zdrowiutkiej dzidzi, to najważniejsze.

&&& za pozostałe wizyty :)

PROŚBA JESZCZE!!! WYSYŁAJCIE DATY WIZYT DO MNIE NA PW!!! sporo piszecie, a ja ostatnio czasu mniej mam i nie chcę którejś daty przeoczyć w tym natłoku postów

Do góry