reklama
kasia150491
Mamusia synusia:)
OJ TAK! Na to liczę! obyś się nie pomyliła :-):-):-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Kasia jak nic u ciebie siusiaka obstawiam
Grudnióweczka oj znam ból nałogu... choć przed Konradem paliłam zwykłe a przedtą ciążą e papierosy... Z Konradem rzuciłam łatwo... Po prostu wymiotowałam i nie chciałam więc bólu nie było... teraz się bałam jak to będzie bo ciąża bez nudności ale gładko poszlo... pare dni popaliłam płyn bez nikotyny i rzuciłam... i nawet ani razu chęci nie miałam choć mąż pali te e papierosy (przerzucił się na porodówce ze zwykłych na te e...) Nie wróce już do tego g....
Grudnióweczka oj znam ból nałogu... choć przed Konradem paliłam zwykłe a przedtą ciążą e papierosy... Z Konradem rzuciłam łatwo... Po prostu wymiotowałam i nie chciałam więc bólu nie było... teraz się bałam jak to będzie bo ciąża bez nudności ale gładko poszlo... pare dni popaliłam płyn bez nikotyny i rzuciłam... i nawet ani razu chęci nie miałam choć mąż pali te e papierosy (przerzucił się na porodówce ze zwykłych na te e...) Nie wróce już do tego g....
malinka1984
Fanka BB :)
Pustiszi, gratuluję siusiaka!
Salli, 17 tydzień to już 5 miesiąc? Mój suwaczek pokazuje 4, chyba od 18 będzie dopiero 5?
Ha, widzę, że u mnie głosy podzielone, zobaczymy, czy główny wróżbita blue się nie pomyli (ja dalej obstawiam dziewczynkę
Salli, 17 tydzień to już 5 miesiąc? Mój suwaczek pokazuje 4, chyba od 18 będzie dopiero 5?
Ha, widzę, że u mnie głosy podzielone, zobaczymy, czy główny wróżbita blue się nie pomyli (ja dalej obstawiam dziewczynkę
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
U mnie ewidentnie wychodzi że 18 tydzień to 5 miesiąc... - za dwa dni się u mnie zaczyna
P
Pustiszi
Gość
Dziewczyny 3mam &&&&&& za wizyty :-) Ja mam w sobie taki spokój po wczorajszym nadal nie skacze nie wariuje tylko taka błoooogoooość. Się nie poznaje...
grudnióweczka111
Fanka BB :)
Fifka-ja też tak myślałam jak Ola się urodziła. Straciłam pokarm szybko, potem była jakaś stresująca sytuacja (chyba afrea między moimi rodzicami a moim M) i się zaczęło. Mój M teraz pali, mnie nie ciągnie bo pali na balkonie, ale już się nie zarzekam, ja to po prostu lubię. Moi rodzice też palą więc motywacja mniejsza.
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Grudnióweczka ja bym nie paliła gdyby mąz nie przyniósł do domu tych e papierosów... głupio się zaczęło bo jak skończyłam karmić (a nie paliłam już ponad rok bo całą ciąże i ponad pól roku karmienia) to zaczełam podciągać od męża z ciekawości a nie chęci... posmakowało mi szybko jak dla nałogowca i wpadłam... już nigdy nie chce być niewolnicą nałogu... o nie... Mąż też powiedział ze przy porodzie rzuci całkowicie - Przy Konradzie rzucił zwykłe na rzecz e... a teraz już zamiarza w ogóle zerwać z nałogiem. Fajnie by było...
A rodzice tez moi palą... i teść też... ale mnie nie ciągnie bo mam w głowie że to syf...
A rodzice tez moi palą... i teść też... ale mnie nie ciągnie bo mam w głowie że to syf...
P
Pustiszi
Gość
A wiecie ja od 15 roku zycia palilam z przerwa pol roczna tylko ... I wmgrudniu ubieglego roku powiedziałam stop i koniec juz po 3 dniach mi smierdzialo a w ciazy juz wogole... A motywacja wieksza byla bo moj od roku nie palił no tylko ze on nauczyl sie palic w wiek 26 lat palić a rzucił w wieku 28
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
No ja też paliłam krótko... bo nauczyłam się przy mężu... i zanim rzuciłam w ciąży to paliłam... z rok? Tylko ze ja bierny palacz przez rodziców jestem od maleńkości więc bardzo szybko wpadłam... po półtora paczki szło za dzień...