reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
kaha171 - ja chodze normalnie na NFZ, ale ze wizyte mam dopiero 14 sierpnia, ostatnio gorzej sie czuje, brzucho twardnieje.... troche sie boje czekac az do 14, no i jeszcze maz przy okazji taki ciekawy jak tam nasz dzidzius, wiec biorac te okolicznosci pod uwage umowilam sie prywatnie. Mojemu lekarzowi z NFZ nic o tej wizycie nie powiem a pani doktor (prywatnie) nie ma nic przeciwko zeby czasem do niej wpadac jesli jestem zwyczajnie ciekawa co u dzidzia. Tych prywatnych wizyt nie wpisuje mi w karte ciazy i w ten sposob wszyscy sa zadowoleni :) mam nadzieje, ze nie zagmatwałam za bardzo :p

Ja powiem szczerze,ze jakoś nie mogę się oswoić z mysla,że już w 5 miesiącu ciązy jestem, ten czas tak szybko płynie...:) zawsze myślałam,że długo się czeka na dzidzie,a tu za chwilę będzie koniec ciąży :)

reklama
Wróciliśmy. Maluszek zdrowy. Wazy ok 149g, termin z USG przesunął mi sie na 12 styczeń.Wszystko super :) Wyniki morfologi najlepsze jakie miałam od 2 lat ;) szyjka 2,5 cm ale trzyma, zamknięta , nic sie nie skróciła. Miękka ale taka moja uroda. I chłopak, nic sie nie zmieniło.

Do góry