Delewarre gratuluje sisiorka:-)!!!!ach dziewczyny,dobrze, z jednej strony, ze tak daleko mieszkamy, bo moze gdzies pomiedzy beda dziewczynki dla naszych chlopcow
dla mojego juz mam, moja przyjaciolka urodzila coreczke w lipcu, a ma 2 chlopcow u mnie odwrotnie 2 dziewuchy na koncu chlop
Inomama powodzonka z ta szyjka. Wiesz ja wczoraj rozmawialam z ginekolog odnosnie przyczyny mojego krwawienia. Z lozyskiem bylo wszystko ok, wiec ona stwierdzila, ze peklo jakies male naczynko w obrebie szyjki. Moja szyjka byla podobno bardzo popekana po ostatnim porodzie i chyba jest ciut nadwyrezona dlatego.
co do seksiku, to ja po tych moich przebojach narazie sie wstrzymuje, zle po prostu reaguje na krew w ciazy i to mnie skutecznie odciaga od wszelkich wygibasow.
chce Ci tylko napisac,zebys uwazala i jesli juz to b.delikatne przytulanko, dzidzia jest teraz najwazniejsza. Ja tez wlasnie musze sie wypisac np. Z jazdy konnej, bo milosc do koni jest ogromna ale dziecka mi nikt nie zwroci, w razie czego. Takze chyba czasem wyrzeczenia poplacaja.tez jestem szalona, chyba podobnie jak Ty, ale czasem walne sobie w glowe i mowie stop.
klaudiarozumiem Cie,ze przezylas szok, bo mialam to samo w 1 ciazy,tez miesiac czy dwa chodzilam z chlopcem a nagle zmienil sie w dziewczynke, takze wiem jak to jest, czlowiek sie musi oswoic. Ale gwarantuje Ci,ze z tego chlopca bedziesz bardzo zadowolona, dzieci, ktore mialy byc inna plcia sa najlepsze:-) Gratuluje z calego serca!!!!!
Kciukasy za nastepne wizyty, chcialam napisac dziewczynki, zamiast wizyty:-) niech bedzie co ma byc, najwazniejsze,zeby zdrowe byly:-)