reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

no to gratuluje kolejnego wentylka styczniowego

zaczynam byc coraz bardziej ciekawa co u mnie bedzie

inomama trzymam kciuki, a co do seksu jestem zaskoczona ze przy takim zagrozeniu pozwalaja uprawiac seks, ale to tak jest co lekarz to inne podejscie

reklama
Panna - tak bardzo mi przykro...:( trzymaj się! Wszystko się ułoży...

Inomama- będę trzymała kciuki za Twoją "szyjkę" i zabieg :)

Mamusiom, które miały wizyty gratuluje serdecznie!:) I tak Wam zazdroszcze tych siusiaczków:) Jeszcze muszę tyle czasu poczekać do USG...

Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt i pięknych chłopaków. My mamy wizytę 31.07. - proszę o wpisanie na listę. Boję się czy wszystko będzię ok. Będę wdzięczna za trzymanie kciuków. Płci pewnie jeszcze nie poznamy, trudno, poczekam. Niech tylko Dzieciątko będzie zdrowe.

GRATULUJĘ KOLEJNYCH FACETÓW!!! :-D

Ale siusiaków się napłodziło!!

Oj ja też bym chciała mieć już połówkowe... ale jeszcze troszkę muszę poczekać... chciałabym tego mojego bąbelka potwierdzić i zająć się wyprawą... Przy Konradzie byłam pewna że to chłopak jak w 13 tygodniu gin mi powiedziała a teraz jakoś ciągle mam wątpliwości... mam nadzieję ze po połówkowym się ich wyzbędę!

Moj boze klaudia gratulacje ,!!! jestem z ciebie i z siebie dumna jak cholera od kad pierwszy raz weszlas na forum i napisalas ze bedzie dziewczynka to ja wiedzialam ze bedziesz miala siusioka!!! wspanale ;))moj wojtus w brzuszku napewno mi te moje sygnaly wysyla ;)) coraz wiecej chlopaczków!! gratulacje dziewczyny!!! klaudia zmien suwaczek na niebieski ;)) i sie ciesz z chlopczyka!! :)

sali a z kolei dla cb fluidki żenskie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a tak swoja droga to ja mam jeszcze przeczucia takie male co do tego ze malinka moze tez miec siusiaczka ale te nie sa az tak mocne ;))

Ostatnia edycja:
Dona ja właśnie też sie zdziwiłam , dlatego pytałam. Wiadomo co lekarz to inne podejscie i inne zdanie. ja pierwsza ciaze poronilam w 12tyg , po 7 miesiacach zaciążyłam Natanielem i moj gin bardzo na nas dmuchal. wizyty co tydzien , potem co 2 . i tylko usg . brak badania od dolu no i zakaz na sex oczywiscie.

Ale jak widać Inomama Twoj lekarz , wie co robi :) Trzeba komus ufać i w kogoś wierzyć :)

bluelovi - nasza nadworna styczniowa wróżka hehe
co do seksu przy zagrożonej ciąży to ja sama z siebie bym się bała go uprawiać, nawet gdyby lekarz nic nie mówił. mój pan dr mawia, że nie sam seks jest "niebezpieczny" dla ciąży tylko gdy kobieta się podnieca, więc mówi, żeby na wszelki wielki nie orgazmować :p

A no właśnie , ale Vinga weż i nie orgazmuj hehe:) Ja Natanielem całe 9 miesiecy celibat a teraz tak jakos bardzo ostroznie do tego podchodzę, bo ja strasznie przewrażliwiona jestem :)

A ja się dowiedziałam że tylko przy zagrożonych ciążach albo przy końcu ciąży może powodować coś złego a jak jest zielone światło to że nawet pomaga :) i spora lista zalet nawet jest ( aletylko przy zielonym ) :rofl2:

reklama
Do góry