reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

no pewnie, ze sierpień! już zmieniłam:)
dziewczyny, któraś miała taki szew zakładany...napiszcie cos więcej z własnych doświadczeń, please

reklama
Inomama najważniejsze, ze ten zabieg zabezpieczy cie przed wczesnym rozwarciem/ swoją droga , dobrze rozumiem? Ty mialas zielone w sprawach łóżkowych????

justyna: u mnie tez m. będzie pękał z dumy i szczęścia, jak będzie siurek, a jak nie będzie to z kolei moja córa oszaleje z radości, bo ona siostry chce do zabaw:-D:rofl2: każda opcja nas zadowala.
grudnióweczka: hehe ja nie pomogę - nie mam jakiś przeczuć co do ciebie!
inomama: ja miałam pesar, więc nie wiem o co chodzi z tym szwem, ale przy pesarze był zakaz seksu od momentu, w którym widzieli, że szyjka nie teges i rozwarcie idzie :eek:
diablica: u mnie mówiła, ze powie na połówkowym, bo z tego co widzi to może jeszcze jedno i drugie urosnąć i nie chciała mnie na nic nastawiać - ot taka lipa, że mam 50/50 ;-)

ale myślę, że chłopaka łatwiej dojrzeć i pewnie u tych co nie dojrzeli siurka to się dziewczynki posypią :-D

też tak myśle....choć róznie bywa jak to z klaudią widac...miała być dziewczyna a wyszedł chłopak...na odwrót żadko wychodzi....mi też gra każda opcja....ekonomia wręcz krzyczy żeby była dziewczyna ale z drugiej strony warto by spróbować czegos nowego co nie? choć ja nigdy sie chłopakami nie opiekowałam wiec pewnie zajełoby mi troche żeby sie ogarnąć;-)

gratulacje - ja też po cichu chce zobaczyć małego siusiaka u mojego dzidziusia :-)

miałam tyle do napisania, ale wpis panny mnie załamał... panna.nikt ja wiem, że jeszcze Wam się uda i mam nadzieję, że Ty też to wiesz!!!

Idę sobie popłakać... może głowa przestanie mnie boleć :-(

reklama
Do góry