reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

no pewnie, ze sierpień! już zmieniłam:)
dziewczyny, któraś miała taki szew zakładany...napiszcie cos więcej z własnych doświadczeń, please

reklama
Inomama najważniejsze, ze ten zabieg zabezpieczy cie przed wczesnym rozwarciem/ swoją droga , dobrze rozumiem? Ty mialas zielone w sprawach łóżkowych????

justyna: u mnie tez m. będzie pękał z dumy i szczęścia, jak będzie siurek, a jak nie będzie to z kolei moja córa oszaleje z radości, bo ona siostry chce do zabaw:-D:rofl2: każda opcja nas zadowala.
grudnióweczka: hehe ja nie pomogę - nie mam jakiś przeczuć co do ciebie!
inomama: ja miałam pesar, więc nie wiem o co chodzi z tym szwem, ale przy pesarze był zakaz seksu od momentu, w którym widzieli, że szyjka nie teges i rozwarcie idzie :eek:
diablica: u mnie mówiła, ze powie na połówkowym, bo z tego co widzi to może jeszcze jedno i drugie urosnąć i nie chciała mnie na nic nastawiać - ot taka lipa, że mam 50/50 ;-)

ale myślę, że chłopaka łatwiej dojrzeć i pewnie u tych co nie dojrzeli siurka to się dziewczynki posypią :-D

też tak myśle....choć róznie bywa jak to z klaudią widac...miała być dziewczyna a wyszedł chłopak...na odwrót żadko wychodzi....mi też gra każda opcja....ekonomia wręcz krzyczy żeby była dziewczyna ale z drugiej strony warto by spróbować czegos nowego co nie? choć ja nigdy sie chłopakami nie opiekowałam wiec pewnie zajełoby mi troche żeby sie ogarnąć;-)

gratulacje - ja też po cichu chce zobaczyć małego siusiaka u mojego dzidziusia :-)

miałam tyle do napisania, ale wpis panny mnie załamał... panna.nikt ja wiem, że jeszcze Wam się uda i mam nadzieję, że Ty też to wiesz!!!

Idę sobie popłakać... może głowa przestanie mnie boleć :-(

reklama
Do góry