reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Panna z całego serca Ci współczuje. moge tylko sie domyslac co teraz czujesz. ale trzymaj sie i badz dzielna!

justynaj gratuluje synka ;)

Dziewczyny ja tez miałam dzisiaj wizyte. tak bardzo byłam nastawiona na córeczkę a tu psikus. siusiak urósł i maluch dzisiaj nam go bez problemu pokazał. mówiłam dla lekarza ze on chyba sie pomylil i moze to pepowina, że przeciez mam zdjecie ze to bedzie dziewczynka. a tu o jakie zaskoczenie. 4 tyg temu siuisiak był tak mały ze wydawalo sie ze to cipka. a teraz szok. mój Ł bardzo zadowolony. ja juz teraz tez sie ciesze. w pierwszej chwili to az zla byłam. miała być córka, kupiłam juz pare ubranek a tu nagle syn. a poza tym to wszystko w porządku. rozwija sie prawidłowo, waży 173gramy

vinga prosze o wpisanie chłopczyka na liste. nad imieniem sie zastanawiamy, ale chyba bedzie Gabryś. a no i wizyte mam na 19 sierpnia

reklama
Klaudia - super gratuluje !! :)

no to ja juz chce dziewczynke ... Dużo siusiaków :) ale czuje siusiorka ale no sama nie wiem

pewnie u mnie-lekarz zaglądał i nie chciał powiedziec jaka płeć...powiedział tylko "no ale że to dziewczyna to 100% nie dam" więc chyba dziołcha...nie nastawiam sie zobaczę na połowkowym

Justynaj, Klaudia- gratulacje:) bosko Wam!

ja też już po, ale o dziecku nic nowego nie wiem oprócz tego, że serducho bije:) Zdecydowanie to była wizyta przed operację li i jedynie. Tak więc najpierw szyjka sprawdzona - jest ok na razie. Nawet pytaliśmy czy mus jest zszywać mnie w takim razie. Ale powiedział doktorek, ze tak . Bo z szyjka jest tak, ze jednego dnia wsio ok, a następnego rozwarcie do rodzenia. Zresztą ja właśnie tak mialam.
Zatem 5 sierpnia mam badanie krwii, wizyta u kardiologa, ECG
7 sierpnia spotkanie z anestezjologiem (wywiad i ustalenie, jakie najlepsze dla mnie znieczulenia - czy w kręgosłup czy całkowite)
14 sierpnia operacja - dwa dni w szpitalu - prosiłabym, Vinga, o wpisanie tej daty do naszej tabelki

Najgorzej, ze kochac się chyba nie bedzie można, no szlag by to!

Ostatnia edycja:
Inomama - wykochacie się za wszystkie czasy jeszcze :) a teraz niunioo
ale lipiec juz się kończy mama chyba trzeba się wykochać co ?? ;-) Dobrze że wszystko z dzidzią dobrze

reklama
Do góry