reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Panna z całego serca Ci współczuje. moge tylko sie domyslac co teraz czujesz. ale trzymaj sie i badz dzielna!

justynaj gratuluje synka ;)

Dziewczyny ja tez miałam dzisiaj wizyte. tak bardzo byłam nastawiona na córeczkę a tu psikus. siusiak urósł i maluch dzisiaj nam go bez problemu pokazał. mówiłam dla lekarza ze on chyba sie pomylil i moze to pepowina, że przeciez mam zdjecie ze to bedzie dziewczynka. a tu o jakie zaskoczenie. 4 tyg temu siuisiak był tak mały ze wydawalo sie ze to cipka. a teraz szok. mój Ł bardzo zadowolony. ja juz teraz tez sie ciesze. w pierwszej chwili to az zla byłam. miała być córka, kupiłam juz pare ubranek a tu nagle syn. a poza tym to wszystko w porządku. rozwija sie prawidłowo, waży 173gramy

vinga prosze o wpisanie chłopczyka na liste. nad imieniem sie zastanawiamy, ale chyba bedzie Gabryś. a no i wizyte mam na 19 sierpnia

reklama
Klaudia - super gratuluje !! :)

no to ja juz chce dziewczynke ... Dużo siusiaków :) ale czuje siusiorka ale no sama nie wiem

pewnie u mnie-lekarz zaglądał i nie chciał powiedziec jaka płeć...powiedział tylko "no ale że to dziewczyna to 100% nie dam" więc chyba dziołcha...nie nastawiam sie zobaczę na połowkowym

Justynaj, Klaudia- gratulacje:) bosko Wam!

ja też już po, ale o dziecku nic nowego nie wiem oprócz tego, że serducho bije:) Zdecydowanie to była wizyta przed operację li i jedynie. Tak więc najpierw szyjka sprawdzona - jest ok na razie. Nawet pytaliśmy czy mus jest zszywać mnie w takim razie. Ale powiedział doktorek, ze tak . Bo z szyjka jest tak, ze jednego dnia wsio ok, a następnego rozwarcie do rodzenia. Zresztą ja właśnie tak mialam.
Zatem 5 sierpnia mam badanie krwii, wizyta u kardiologa, ECG
7 sierpnia spotkanie z anestezjologiem (wywiad i ustalenie, jakie najlepsze dla mnie znieczulenia - czy w kręgosłup czy całkowite)
14 sierpnia operacja - dwa dni w szpitalu - prosiłabym, Vinga, o wpisanie tej daty do naszej tabelki

Najgorzej, ze kochac się chyba nie bedzie można, no szlag by to!

Ostatnia edycja:
Inomama - wykochacie się za wszystkie czasy jeszcze :) a teraz niunioo
ale lipiec juz się kończy mama chyba trzeba się wykochać co ?? ;-) Dobrze że wszystko z dzidzią dobrze

reklama
Do góry