reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Fifka-nie badał dzidziusia dziś, bo badał go/ją w piątek.
Inomama-no w końcu te składki na NFZ na coś się przydadzą. Daj znać jak po wizycie, bo z racji podobnych badań jestem bardzo ciekawa jak poszło. &&&&&&&&&& zaciśnięte

Dziewczyny, ja chyba zwariuję :(
Od kilku dni mam tak napiętę nyple (w sensie sutki), opuchnięte i gorące, że cholery dostaję. A wczoraj na dodatek spuchła mi część obu piersi, są czerwone, tkliwe, bolą i swędzą na zmianę i ukojenie daje tylko lód. Masakra. Nie wiem czy to jakiś stan zapalny czy co, ale już nie mogę wytrzymać :( Dobrze, że jutro mam wizytę to spytam ginki co to jest i czemu.
O ile wcześniej szlag mnie nie trafi :/

Kciuki za dziseijsze wizytki :)) jagus i ikasia&&&&
I gratulejszyn za odbyte juz wizytki ;)
Panna zazdroszcze jutro sie dowiesz kto siedzi u cb w bebenku ;)) bede trzymac kciuki za synka ;)) &&:-)bo chcesz syynka tak?:-Dbo jak nie to moge trztmac za dziewczynke :))
a na chorobe w sensie przeziebienie to ja oscilococcinum brałam to hoomepatyczne te kuleczki ;)gin mi kazala i nic innego i zawsze przechodzilo :)

Mam skierowanie od początku ciąży, byłam w poradni genetycznej i byłam umowiona na wczoraj na amnio, ale ze przezierność była ok to jakoś temat się odpuścił na pózniej, ale to pózniej to już właściwie jest teraz bo mam czas tylko do 20 tyg.
A wskazania ze względu na mój "obciążony" wywiad.

Ostatnia edycja:
Ja mam wizytę w czwartek na 18:) Trzymajcie kciuki, bo mam nadzieję,że dzidzia będzie chciała współpracować i pokaże co tam ma między nóżkami:)

Od kiedy wiem ze badania genetyczne miała bym refundowane zastanawiam sie bardziej nad tym. Nigdy nie stałam przed tym dylematem i nie wyobrażam sobie jak bym postapiła. A co w przypadku gdy po amnio wychodzi ze jest prawdopodobieństwo ze dziecko jest chore? nigdy nie ma pewności

reklama
Po amnio jest pewność bo badany jest kariotyp dziecka więc daje to dokładny obraz budowy i ew wad genetycznych.
Ja wiem co bym zrobiła i dlatego sie zastanawiam.

Do góry